Operation eller inte?

Jens körde mig till en ny gynläkare jag fått tips om och jag villl utbrista: Äntligen en gynläkare som förstår! Det var inget snack om att sitta och gulla med spiraler och förorda bränning, utan om jag har såna besvär och mår så dåligt så kan hon visst se till att jag får remiss till operation. Myomen är konstaterade nu, inga jätteknölar men de är till besvär ändå. Och hon kollade oxå av att det inte är myom som trycker mot diskbråcket, och det var ju skönt...eller inte, för var det så hade jag bett om operation direkt! Nu ska jag hem och fundera, beslutet i min hand.

Jens var med och handlade, kan ju inte bära f.n. Att komma upp i specialstolen hos gyn var ansträngning för en hel vecka! Alvedonet tar udden av värken men har f.n ont från vänsterskinkan ända upp till skulderbladet, spänningar antagligen. Fick för mig att jag skulle göra nacho-tallrik till middag för igår åt jag nog lite för lite kalorier, var alldeles skakig när jag vaknade imorse.

Sen har jag varit ute på dogwalk vilket tog längre tid än vanligt... två små snygga små flickor kom i Bamses väg, en salig blandning på ett år och en chihuahua på 3 månader. Oj vad de lekte. Han var alldeles lerig i pälsen när han kom hem så det blev dusch av lille Bus.

Nu har vi ätit nacho-tallrik, nästa gång blir det tacokryddad köttfärs och mer grönsaker... men man  måste ju börja nånstans!

                      

Nu ska sur-Ragnar i voljären och jag ska packa till skolan. Ragnar vill inte komma ut när Bamse är med, men idag tvingade jag honom. Han är mittemellan att inte kunna flyga och att kunna flyga så säkert har ruggningen en del i förklaringen av hans buttra temperament. Snart har fjädrarna växt ut och då blir han nog på bättre humör.

En alvedon till!            Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Typiskt att ryggen pajade igen lagom till skolstart :-/ Hoppas den snart känns bättre igen! försiktig kram

2010-09-08 @ 21:08:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Gugelutt

Ja, så typiskt... men ingenting jämfört med januaripärsen. http://guggelutt.blogg.se/2010/january/jungfrusilen.html Även om det gör för j*vla ont så kan jag fortfarande röra mig... nåt att vara tacksam över ;O);D

2010-09-08 @ 21:29:11
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0