Trött som en gnu!


Tanzania, motorstopp i en hjord gnuer på safari i Ngorongoro i juni 2007

Jens kom hem i tid så han kunde skjutsa mig till skolan vilket jag var mycket tacksam över. Att ha värk hela tiden är tröttande... Lektionen idag fortsatte penetrera de olika -ismerna och jag har gett upp att tänka på en eventuell tenta. Det är krångligt, men minst lika spännande. Frågan är bara om jag är klok nog att skilja begrepprealism från nominalism och fenomenalism från existensialism... Hjärnan är en stor -ism just nu, men jag älskar när han vecklar in sig i alla filosofiska utlägg om verklighetsuppfattning och begreppens tillkomst, det är verkligen... upphetsande...? Vad finns det för bra ord för min känsla där? Fascinerande kanske... eller...? Och min syn på mig själv förändras... just nu är jag nominalist och teist!!! ... tror jag...!

Jens hämtade mig och hade med Bamse i bilen. Hans lilla söta huvud (Bamses alltså) när han först ser mig på håll, sen när han börjar undra om det inte verkligen är matte som kommer och lägger huvudet på sné och sen när man ser att han ser att det verkligen är jag till att tappa kontrollen på alla lemmar och vifta så han tappar balansen och nästan trillar ur fönstret. Han är så fruktansvärt söööt!!!

                   

Vi hämtade Monica i Hagsätra, körde förbi McDonalds, sen var det lite liv i luckan hemma om vem som ätit/druckit upp vad ... så jag fick Jens att köra mig till Willys för lite komplettering av ost, mjölk och bröd... Jag förstår inte att det tar slut fastän ingen har ätit, men det spelar ingen roll, det är ju mitt ansvar att se till att det finns hemma och det blir ju l i t e eftersatt när jag inte varit hemma själv.

Okelido, ska ut med Bamse och sen krypa i koj. Fick tag på all studielitteratur idag utom en skönlitterär bok som jag ska prova att få tag på uppe på bibblan i Hagsätra. En bok var dock bara på daglån så den ska lämnas igen imorgon. En rätt tunn bok, men jag får se till att läsa den imorgon och kanske låna om den över en dag inför tentan sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0