Dagen efter kvällen före!

Efter alla djurdraman med kastrering, medvetslöshet och fisknafsande så tog jag en lugn dag igår. Var helt slut! Eftersom Ragnar är vingklippt nu fick han följa med på förmiddagspromenaden. Bamse orkar ännu inte gå några längre sträckor utan vill bli buren så det blir inga långa promenader, perfekt invänjning för Ragnar att vara utomhus! Tänkte ta några "lyckliga mamma med sina söta små pojkar"-kort... och det är inte så lätt att hålla ordning på två smågrabbar som inte vill posa samtidigt som man själv ska dra in dubbelhakorna inför kameran man håller i sin egen hand... Så här kan det gå:


Inga dubbelhakor... ingen hund...                     Aj...!


För lite hund ...                                                För många dubbelhakor!


För lite hund!                                            Ff för lite hund... och mamma har pappillon-frisyr!


För lite djur öht!                                           Ragnar äter mamma, Bamse vill äta fågel...


AAAAJJJJJ!                                                 Här ser vi lika dumma ut allihopa....


Halva djur                                                   Alla blundar...

Konstigt är det... men oftast är det första kortet bäst, så även denna gång:

                
                 Lite profil på oss alla....

Efter en djur-gos-förmiddag åkte jag till terapin, sen ägnade jag eftermiddagen åt handarbete varvat med djurvård och matlagning. Fåglar och hund fick vara ute, sköldpaddorna får vänta tills vi får lite varmare.

            

Småfåglarnas bur går att rulla ut, Bamse är rätt nöjd i sin trasiga korg trots tratten/glorian och Ragnar fick sitta i reseburen eftersom jag mestadels satt i köket och knypplade. Man kan ju inte släppa honom utan uppsikt med katter, hundar och korpar i området.


Arbetsprovet snart klart!                              Flätspets, Sockerudd Med Spindel samt Vågkrus

Blev klar med Vågkrus. Sydde fast 16 mormorsrutor i babyfilten som jag virkat under "lediga" stunder och stickade halva armen på Thyras tröja medan jag slappade framför TV:n som blandannat visade "Ghost Ship" som jag sett för evigheter sen... och då somnade lagom till slutet så jag visste inte hur den slutade. Nu vet jag!



Bamse har varit ute och sover nu tungt, Janne har åkt till jobbet, Bekki sover efter att ha kommit hem klockan 5 imorse, djuren har fått frukost. Nu ska jag fortsätta dagen med att knyppla Tittin ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0