En ny början

Så kan det kännas efter två kursers avslut och två nya kursers början. Däremellan ska man försöka hinna allt det där man inte hann under kursernas sista fas och passa på innan de nya börjar. Men jag har varit helt slut. Igår hade jag så ont i ryggslutet att jag var gråtfärdig! Idag är det ögonen som inte vill hänga med. Men ger jag mig? NEJ! Igårkväll hade jag tvättstugan för att tvätta mosters kläder. Bekkie och Sandra ska få titta på dem innan jag skickar dem på insamling. Det är en hel del fina kläder och hon hade en väldigt ungdomlig smak, tycker jag.

                  

Duschade varmt och länge, Janne tog sista svängen så jag skulle kunna lägga mig tidigt med ryggskrället.

                   
                   Så kan det gå om man lägger sig med blött hår!

Ryggen var bättre imorse, men så fort jag kom ut på första Bamsenaden började ögonen rinna och har fortsatt med det sen dess. Alla planer på att knyppla och läsa hundböcker gick i stöpet. Men skolan ringde att läraren var sjuk så kvällens lektioner ställs in... och jag är jätteglad för det! Istället däckade jag i soffan. Djuren fick sen frukost trots att jag var uppe vid 7.00 och donade.

Nu har jag gjort en del av mina föresatser. Igår bokade jag tid för att kastrera Bamse, idag har jag bokat tid för att träffa hunddagis. Först ut blir Hundriket utan Bamse samma dag han ska kastreras. Veckan efter blir det Pytteliten med Bamse. Intressant att det skiljer sig redan där. Hundriket vill att man kommer utan hund på dagen för att jag ska se hur dagis funkar i full verksamhet. Pytteliten vill att man kommer med hund efter dagis stängt så hunder får bekanta sig med rummen och dofterna. Det här ska bli en spännande upplevelse!

                    
                    Mammas hjärta har ingen aning om vad som väntar honom...

Nu ska jag värma lunch, gå ut med Bamse och åka till terapin. Hoppas ögonen piggnar till så jag kan göra nåt i eftermiddag... denna oväntat lediga eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0