Post-påsk

Vi fick ännu en härlig dag på Aspö innan vi begav oss hemåt igen.


                          

Bamse Bus har snott mamma strumpa!


Djurgårdsbrunnskanalen

                     
                      Strandvägen


Af Chapman

                            

Den korta söndagskvällen hemma tillbringade i princip bara med en långpromenad med Bamse i skogen.

Måndagen har jag ägnat åt att plugga. Har läst halva "The Shadow of the Galilean"... ska försöka fortsätta läsa lite idag. Men när Janne kom hem från jobbet igår åkte vi in till Långholmen och gick runt hela ön. Det var kanonmysigt! Tog en glass vid Långholmskanalen...



                                                                Monumentet där JAS-planet störtade
                                                                8 aug 1993 under en flyguppvisning.

...sen bjöd Janne på sushi på en uteservering längs Folkungagatan. Bamse skötte sig jättefin hela vägen och även på uteserveringen.

                    

Idag vaknade jag sent med yrsel. Det blev en ganska dramatisk kväll igår när Bekki och Tim bråkade häftigt. Sov oroligt och drömde att min ena sköldpadda växt sig enorm och försökte bita mig! Men hon var normalsize imorse så det var väl bara nån inre oro.



Idag hämtade Jens mig vid halv tio, vi har varit inne på Roslagstulls djurklinik och tagit stygnen på Bamse. Det gick jättelätt... men sen har jag mest legat i soffan och försökt bota yrseln. Ätit lite godis för att se om det kan ha med sockerbalans att göra, men nej. Läkaren på Ersta ringde precis och sa att alla mina prover är strålande så jag kan från nu gå tillbaka till husläkaren och det känns skönt! Nu ska jag gå en promenad med Bamse och hoppas att yrseln ger sig... Vete 17 vad som händer!

Kommentarer
Postat av: Nancy Johnsson

Hejsan! För 5 år sedan hade jag yrsel med balansproblem! Efter provtagning och skiktröntgen kunde inget konstateras!Blev oförskämt behandlad av öronläkaren i Flen! Fick då komma till tjänsteläkaren och blev sedan sjukskriven av honom 10 dagar till (hade gått hemma nästan 3 månader)fick även någon medicin minns inte vad! Efter det blev jag uppkallad till Sthlm för kontaktmöte med arbetsledning, facket och läkaren! Läkaren konstaterade då att min balans var helt ok Så jag fick börja jobba 3 dagar senare! Han ville dock att jag skulle kräva en utredning av min vårdcentral! En del tester gjordes men fick aldrig någon klarhet i vad det berott på! Får fortfarande yrsel ibland och det händer om jag blir mycket upprörd eller stressad så jag tror det är den enkla förklaringen för min del och det går ju inte att konstatera med blodprov! Kanske är det åtminstone delvis så för dig också! Hoppas du snart mår bättre! Du har haft en relativt stor press på dig kan jag förstå! Ha det gott!! Kramar Nancy

2011-04-26 @ 22:12:27
Postat av: Guggelutt

Stress tror jag. Jag känner mig inte stressad, men det är hunddagis och slutspurten på skolan så det ligger under ytan, tror jag. Yrsel hade jag jätteproblem med i början av mion sjukskrivning, men har varit förskonad i ett år nu. Får nog räkna med ett och annat återfall under avsluten och uppstarterna framöver, tyvärr. Det är inget farligt, bara besvärligt!

Kram

2011-04-27 @ 10:24:40
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0