Triangelflytt

Det blev väl ungefär som jag planerat. Först ut med Bamse, iväg till terapin, sen skrev jag recensionen på två timmar!!! Ut med Bamse igen, duschade och åkte iväg till Kista.


Bamse har hittat en björk!

                   
                    Överraskningarnas skog... en påsklilja mitt i "ingenting"


... och ett par vilsna änder...

Jag mötte Monica utanför hennes lägenhet strax efter sju med hennes kartonger härifrån. Hon var superhungrig så vi började med att springa ner till Kista centrum och äta middag på Levinsky´s. Deras Nachos Gambas är svårslagbar med läckra små marinerade räkor och nån god smält ost.



Sen gick vi upp till hennes lägenhetsförråd och hämtade det hon skulle ha därifrån, bar upp det jag packat i bilen som hon inte ska ha i rummet i Bromma... åkte till Bromma och lämnade det... och åkte hem hit igen. Nu ska hon sova sista natten här. Imorgon jobbar hon i Länna och sen ska Jens köra över det sista, kläder och sånt, till Bromma.

                           
                            Kista...


Bromma...

Det blir tomt... bara Bekki kvar. Men så är det ju...

Nu har jag varit ute med Bamse och pratat med en granne. Ögonen kliar, Monica sover, Janne kommer hem från jobbet närsomhelst och jag ska kolla upp var i världen Bekki befinner sig... hon skulle inte bli sen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0