Drygt 11 timmars arbetsdag

Gick upp före väckarklockan och målade klart de gula banden på Jesus mantel + bokrullen på ikonen jag håller på med. Morgonrutiner som vanligt i övrigt.

                     
                    Min bokhylla på jobbet. Filtarna som ska till Lettland och så min 
                    halvfärdiga ikon

På jobbet vid halv nio, fixade på till halv 11 då jag åkte över till kapellet - köpte sushi på vägen och åt tidig lunch. Pratade en del med vaktis, sen blev öppet kapell lungt så jag satt i nedre delen av kapellet och påtade knytsnören till mössorna + att jag hann med en tofs, sen kom en konfident strax före vi stängde. Skjutsade en "vilsekommen" körtjej till Folkets Hus i Rågsved, hon skulle repa inför kvällens konsert.

                                                          

Hämta Bamse, slängde i mig ett par skivor ost för vi hade ingen snabblagad mat hemma, åkte till Folkets Hus i Rågsved och hjäpte till i förberedelserna för julkonserten. Den kändes lyckad,
dubbelt så mycket folk mot förra året, drygt 80 stycken. Fika efteråt. Kom därifrån 10i8 och uthungrad syndade jag och stekte vitt bröd med ost istället för en bra LCHF-middag. Sen sydde jag klart mössorna och har nu bara en tofs kvar, den blir klar imorgon, så kan jag ringa L som åker till Tanzania på julafton och lämna dem.

Bamse har fått sin promenad och jag kommer nog sova innan jag lagt mig i ullbolstren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0