Jullunch mm

Gick upp före klockan ringde och var på jobbet före 8.00. Mässa och morgonmöte som idag hanldade om miljödiplomering... sen ett par timmars jobb innan vi åkte in till Sankta Maria Magdalena kyrka på Södermalm och fick en guidad tur genom historien och sen julbord på van der Nootska palatset. Det var nog det bästa julbord jag ätit, fräscht och jättebra smak på allt.

Sen knallade jag ner till Södertappen, men fick inte lämna blod idag heller (gjorde ett försök i går med kom fem minuter efter stängning). Jag tog ett nytt hål i örat i slutet av oktober och det måste gå 6 månader innan man får lämna. Jag trodde inte det var så lång karens på ett litet hål i örat men det är lika "allvarligt" som en piercing nånannanstans så...

 
                                

Åkte tillbaka till Högdalen, hämtade bilen, åkte och handlade middagsmat och hämtade Bamse som fick med sig en julklapp och en pepparkaka hem, hem och hämta Janne och Bekki och iväg till Linnéa. Där lagade jag maten medan vi umgicks. Vi lämnade julklappar till barnbarnen.

Jag förstår inte varför jag är så in i bengen trött, men Janne har lovat ta Bamse så jag ska krypa i koj nu.

                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0