Nu är det jul igen

Finns inte så mycket att säga. Vi ska inte fira jul i år. Jobbade halvdag igår och ägnade eftermiddagen, kvällen och natten fram till 02.00 att virka på sjalen jag tänkt ha idag... men jag tror inte jag kommer ha det. Har bara avslutningsvarven runt sjalen kvar men har i flera dagar inte känt mig nöjd med den. Har haft för tunn virknål så den blev för kompakt. Bara min envishet som tvingat mig att göra klart den så jag slipper ännu en halvfärdig grej. Nu återstår att se om jag behåller den som halsduk eller lämnar den vidare till äldreboendet i Lettland via Filtklubben. Men vilket som - känns som min envishet slösat bort tid jag kunde använt till att städa lite julfint eller virka på Jennifers filt.

                         

Nu ska jag gå upp och duscha och gå ut med Bamse. Ska jobba om ett par timmar. Har inte bestämt mig för om jag ska åka till landet eller stanna hemma, uppsatsen står på tidschemat. Janne jobbar 06.45-19.00 både idag och imorgon medan Bekki jobbar från 11.00 till åtminstone 15.00, hon skulle försöka få jobba lite längre. Själv jobbar jag 11.30-16/16.30... så får vi se hur det blir med landet sen då...

Har fått en liten mms-hälsning på morgonen. Ängla och Thyra har öppnat en julklapp och den innehöll de Shakira-dräkter Janne och jag köpte på Fuerteventura :O)

                      
                          Sötare än orginalet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0