25-45 unika läsare


                            

Normalt brukar jag ha mellan 25 och 45 läsare av min blogg varje dag. Men ibland blir det toppar. Igår skrev jag 3 bloggar och då hade jag ca 45 läsare som läst flera sidor så jag hade 121 träffar. Och när jag berättade att jag skulle bli bonusmormor igen i onsdags hade jag över 60 unika läsare! Det tror jag var näst högsta rekordet för mig :O) Från början hade jag 1-4 om dagen och så sakteliga har antalet stigit. 

Ni ska bara veta hur nyfiken jag är på vilka ni är ibland ... Några vet jag, men långt ifrån alla. Men hursomhelst är det jättekul att ni tittar in här så ofta!

Kram på er <3

Kommentarer
Postat av: Marianne

Att jag läser känner du ju till...men jag trodde att man kunde se vem som läst bloggarna. Jag har ff inte börjat blogga och det efter att ha blivit mer och mer "skrämd" över var och i vilkas "händer" de verkligen kommer. För trots att man kan blockera och ha lösen så finns det folk som tar sig in oavsett. Och ja jag är nog i det närmaste paranoid utan att behöva vara det. Arbetsskadad heter det. Det är just genom att flera av våra patienter har helt plötsligt haft tillgång till de i personalen som skriver bloggar och alltså fått tillgång till privatlivet. Vi har blivit tillsagda att vara försiktiga med vad och var vi skriver på nätet...inte kul. Men jag skriver ju ändå blogg fast jag lägger inte ut det. Och får därmed heller ingen feedback eller respons på det jag skriver. På både gott och ont.

2011-02-07 @ 15:00:33
URL: http://maralutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Ja, det är en känslig fråga var gränserna går... men jag försöker vara personlig utan att bli privat, men ibland går jag nog över gränsen ändå. Brukar tänka på olika klienter, arbetskompisar, släktingar osv, va de skulle tänka om de läste. På det sättet retucherar man en hel del :O)

2011-02-07 @ 23:22:21
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0