Barnvakteri

Sov illa och vaknade urirriterad. Hade drömt att jag var arg och irriterad, mindes drömmen några timmar, men när jag skulle berätta den på terapin så var den som bortblåst... men irritationen höll i sig långt in på eftermiddagen.

Åkte förbi apoteket och hämtade ut en ny astmaspray på väg till Linnéa. Fastnade i köer... och låg länge bredvid den här lastbilen:

                     

Var inte det lite humor? Min humor kan vara rätt morbid när jag är på det humöret och jag kom på flera fula skämt om ... ja, vad ska vi kalla det för... människohandel? Prostitution? Jag undrar vad "ass" står för i sammanhanget? Assistans eller nåt skulle jag tro...?

Monica hade hämtat barnen, vi skulle barnvakta dem medan Mattias och Linnéa firade fem år! Monica hade kokat makaroner och ärtor medan jag kom med mommos köttbullar som bara behövde micras. Monica hade köpt chips och godis för fredagsmys och vi tittade på TV, barnen dansade för oss och vi sjöng lite barnsånger innan det var läggdax. Monica läste sagor för Ängla medan Thyra somnade med vällingflaskan i min famn.


                             

Linnéa och Mattias hade haft en trevlig kväll men jag blev full i skratt när de passat på att storhandla på hemvägen... Så är det att vara småbarnsförälder!



Det var kallt ute när jag skulle åka hem, men jag blev ändå förvånad över att det var SÅ kallt när natten kröp på...

                     

Tog en sväng i skogen med Bamse när jag kom hem. Månen sken som en lampa! Men Bamse hörde nåt och fick panik så vi fick vända innan jag tyckte vi var klara med promenerandet. Han ville väldigt gärna gå hem ikväll!!! Vi har tre rådjur som ofta kommer in i vårt bostadsområde och söker mat. Jag tror det var de som sökte mat runt ett fågelbord som nån satt upp i skogen och att de sprang iväg när vi kom. Jag såg nåt röra sig, men sen hade jag nog med en hysterisk Bamse, som sagt...

Imorgon blir en lång dag, så sov gott, vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0