Dagen gick idag oxå!

Ute med Bamse. Fixat lunch. Åkte till Gullvi´s och köpte garn, dels till en blå Pippi-tröja till flickornas kusin och en blå babyfilt till barnhemmet i Lettland

                        

Ny kurs i kväll. "Kyrka och samhälle..." ... resten av rubriken har jag redan glömt, men det är ett historiskt perspektiv och urspännande. Just nu känns det som tiden inte räcker. Men jag har tankarna på annat håll. Imorgon är det dax för UL på hälsenorna och jag är nog mer bekymrad inför en taskig diagnos än jag velat erkänna. Snart är det över iaf! Sen spirometrin på måndag och sen hoppas jag på en lösning!

Godnatt alla vänner <3

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas det går bra för dig idag! kram

2011-02-08 @ 05:09:14
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Åh tack, Snurr. Det blev lite jobbigt ett par dar nu. Ovanpå alla vardagsbekymmer planeras dessutom för min mosters begravning och min pappa ska på efterkoll av cancern idag. Ibland vill man inte stiga ur sängen....särskilt inte som snön vräkte ner i morse oxå. Men, men, nu skiner solen och snart är dagen slut, förhoppningsvis med lite goda besked!

2011-02-08 @ 11:08:10
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Lizz Genborn

Oj oj oj vilka fina tröjor du har gjort. Jag skulle vara så glad om jag kunde sticka så. Tänka att komma med en sån fin Pippi-tröja till lilla Mila som är galen i Pippi, och säga: den här har farmor gjort till dig.

Då skulle man ligga på topp :))

Lizz

2011-02-08 @ 20:10:51
Postat av: Guggelutt

Lizz! Har du tålamod så lär jag dig! Vi kan ha stick-junta ;O)

2011-02-08 @ 22:22:21
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0