Feberfri!

Hoppas det bara var nåt tillfälligt skit igår, idag är jag lite tröttare än vanligt men har inte alls lika ont i halsen eller täppt i näsan som igår... och ingen feber!

Imorse väcktes jag av Bekki. Bussar och tunnelbanor var inställda så hon undrade om Tim kunde låna bilen för att köra Monica till Älvsjö så hon kunde ta sig till jobbet därifrån, och eftersom inga bussar gick alls ville Bekki ha skjuts till skolan... men det gick inte att få bilen ur garaget så ungdomarna hade gett upp efter en stund. Själv behövde jag trampa ut med Bamse men han var inte ett dugg sugen till en början. Jag fick hämta en hängig hund från soffan... han mindes väl snöbollskampen igår!

                    

Första biten hade nån gått så han hoppade från fotspår till fotspår, men stannade varje gång och tittade på mig... "är det här nödvändigt, mamma???"


                                

Han gjorde tvåan ganska snart, men jag valde att pulsa på. Han behöver ju röra på sig oxå och vi var ju bara ute tre gånger igår. Det tog en timme och en kvart att komma runt den kortare rundan! Inte en snöplog så långt ögat kunde nå och snö till strax under knäna! Och tänk då var den lilla hunden var nånstans! Han försvann i fotspåren, stackarn. Skönt var det att ha kryckan att hänga och vila på!!!

Idag ska jag försöka ta mig an Gardell på allvar. Och kolla vad jag behöver läsa på om vi har seminarium nästa vecka så jag är förberedd...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0