Fotvård, knyppling och besök

Igårkväll bestämde jag mig för att jag får tagga ner läsandet. Jag kommer inte hinna med att läsa hela GT under kursen, inte om jag ska kunna gå ut med Bamse och vara ledig emellanåt.

Så idag eftermorgonbestyren tog jag fram knyppeldynan och satt med den tills det var dax att ta mig upp till fotvården! Fotvård är lite som att gå till tandläkaren, det är inte helt behagligt att bli pillad under naglar och petad här och där, men det var superskönt att gå därifrån fräsch och med ett halvt skonummer mindre fötter ;O)

                      
                       Bästa delen hos fotvården!

Gick sen till zoo och handlade en del förnödenheter till animalerna, till Willys och kompletterade inför kvällens middagsgäst, nämligen vår X-svägerska. Sen ägnade jag ytterligare ett par timmar åt knyppeldynan. Jag unnade mig pluggpaus och mitt huvud behövde det! Jag har ju inte "firat" att jag är klar med första halvåret av baskursen så det var mig väl unt att bara sitta och njuta av pinnarna och de vackra spetsbottnarna som växer fram! Bara lite kvar nu innan jag kan "börja om" med spetsarna inför prövningen till fördjupningskursen i sommar :O)

                         
                       Övningsspets 1

Janne skulle ut med grabbarna på jobbet, Monica åt hos sin bonusmamma, men Bekki var hemma och Tim kom hem från sin kryssning så vi var 4 till middagen. När ungdomarna gått från bordet kunde P och jag uppdatera oss på lite skvaller. Det var länge sen vi sågs. Hon visade ritningar på sin nyköpta lägenhet som hon flyttar in i 1 mars och jag blev bara ännu mer sugen på att flytta till nåt mindre!

                      
                       Härlig present från svägerskan!

Nu har Bamse och jag prommat en stund. Halva prommisen i sällskap med Nova och hennes matte. Promenera är väl mycket sagt, man skulle behöva skridskor!

                      

Nu kan det vara lämpligt att lägga sig. Vi får sen när gubben dyker upp ;O)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0