Fredagens bravader

Bamsenader och sånt förstås... Sen knypplade jag en stund innan terapin och efter den fortsatte jag knyppla. Känns jättehärligt!

Jens kom förbi med sin Fiddy så han och Tim hade lite att prata om. Körde lite gjorde de förstås oxå. Framåt kvällen åkte jag och Rebekka till Älvsjömässans parkering och började övningsköra. Hon och Sandra skaffade tillståndet sommaren 2009 och då körde jag en del med Sandra, men Bekki var ganska ointresserad. Det var ju samtidigt som mordet på Therese, Bekkis kompis, och hon hade annat i tankarna och sinnevärlden. Nu tog en tjej i Bekkis klass körkort 2 dar efter sin 18-årsdag och då taggade Bekki till.

             

När vi kört en stund kom Jens med Sandra som han hämtat efter hon slutat jobba. Så körde jag med henne oxå. Vi höll väl på ca 2 timmar och jag tror det var bra att tjejerna hade sällskap av varandra för de lärde sig av den andres misstag och framgångar. Båda tjejerna var jätteduktiga. Sandra hade inte tappat nåt på de 1,5 årens vila så när ringrostigheten släppte tränade vi vägplacering i kurvorna i ett av mässans garage. Bekki lyckades inte starta bilen i början, men innan vi slutade körde hon i åttor på 2:ans växel så jag kände mig riktigt stolt över tjejerna!

              

När vi kom hem igen vid 7-tiden knypplade jag klart övningsspetsen innan Jens kom hem med hämtmat åt oss allihopa (Jens, Sandra, Bekki, Tim och mig. Janne jobbade och Monica var på middag och musikal med sitt jobb), sushi - pizza - kebab. Vi snackade skit en stund, sen tog jag ut Bamse, duschade och gick och la mig, ungdomarna satt kvar uppe.

Idag har jag en grym värk i vänsterhälen. Har halkat och haltat runt vanliga svängen med Bamse efter att ha skjutsat Monica till jobbet kl 7.00. Promenaden tog bra mycket mer än de vanliga 45 minuterna. Vi får väl se vad det är för problem på tisdag, hoppas jag. Just nu har jag stickande värk från hälens fotsula och upp till knävecket... men det kan ju bli sån där inbillningssmärta när nåt är nära förestående...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0