Kung Bores tron!

Bamse väckte mig efter 9.00 imorse. Vaknade med huvudvärk! Helt klart är Kung Bore på sitt bästa humör och vi (Bamse och jag) hittade han och hans drottnings tron i skogen när vi gick morgonpromenad!

                 

Jag försökte oxå fotografera det där fenomenet när luften är så kall att nåt fryser till is... är det syret eller kvävet? ... så små blinkande iskristaller far genom luften fast det inte är en gnutta fukt.


                             
                              Det är det där gnistret jag försökt fota!

Astman var inte så rolig på promenaden och jag får inte ta spray före spirometrin i em. Efter frukost till mig och alla djuren ringde jag mamma för att kolla hur det gått med Molly, deras 13-åriga Phalene. Hon hade varit i slagsmål när hon var bortlämnad över helgen och ögat hade fått en rejäl smäll... De hade fått avliva henne sent igårkväll. Ögat gick inte att rädda och med tanke på hennes ålder, den besvärliga eftervården vid ett bortopererande av ögat samt hennes övriga hälsotillstånd var det inte mycket mer att göra än att ta bort henne. Mer sorg! Älskade Papillonen Emma fick de ta bort pga cancer i somras... Men Hagge (terrier) och Indra (bordercollie) är unga än så nu ska det väl dröja!

Nu ska jag ta ut Bamse en kortis innan jag duschar och går till spirometri-undersökningen. Skolan får jag nog hoppa över ikväll, hostan och huvudvärken säger att det är bättre att läsa ut Gardells bok och lägga mig tidigt än att dra på mig nåt annat skit bara för att jag ska visa mig envis och stark!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0