Lördag!

Lördagen har fortsatt BRA! Efter första Nutrilettpåsen följde Janne med mig upp till zoo. Ragnars mat och Bamses godis/ben var slut. Vädret var VARMT och jag fick tillslut slita upp både täckjacka och undertröja för att klara promenaden.


                       

Bamse passade på att njuta av den vita snön, vem vet hur länge vi får ha kvar den om dajsmejan börjar jobba. Gatorna börjar bli skitiga så Bamse fick hamnade i duschen när vi kom hem!


Han är inte så mullig som han ser ut!

                    
                      Mys i handduken!

E hade lite extrapriser på leksaker, hon vet ungefär vad jag jagar efter för Ragnars räkning. Idag kom jag hem med en skramlande gummiboll och ett klockspel, han blev väldigt förtjust i bådadera!

                  

Eftermiddagen har jag ägnat åt interpretationen och jag tycker jag kommit igång bra. Hungern börjar ge med sig. Förutom Nutrilett har jag bara ätit den mogna mangon. Lite snurrig i huvudet. Tror jag ska äta middag imorgon, men ikväll blir det bara Nutrilett och lite jordgubbar som Janne köpt hem. Han har köpt vaniljglass oxå, men den får han och Bekki äta själva. När jag var ute kvällsnaden med Bamse reagerade jag på att jag inte hade nån värk! Min kära barndomsvän M har slutat äta potatis och hennes värk har gett sig bra, plus att hon gått ner massor i vikt... kan det vara så att stärkelse eller socker har den effekten på mig oxå? Om jag äter middag imorgon ska jag inte äta potatis eller pasta, bara kött och grönsaker/frukt!

                 

Nu, mot jordgubbar, stickning och en tidig kväll!

Kommentarer
Postat av: Strunta i nutrilett! Man sätter metabolismen ur spel och det slår bara tillbaka kör GI / LCHF det är bättre!

2011-02-26 @ 19:06:39
Postat av: ing-britt

Härliga bilder på Bamse gillar han duschen de gör inte chippen men efter duschen är chippen glad....kramizz

2011-02-26 @ 19:10:16
Postat av: Guggelutt

GI vet jag vad det betyder... men vad står eg. LCHF för? Low colhydrate, high fat?

2011-02-27 @ 18:42:56
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0