Morgon i Ormkärr

Vaknade 7 men låg kvar och drog mig till 8 innan jag gick upp. Låg och funderade på livet. Tänkte att jag kanske skulle tjäna på att planera dagen efter på kvällen före när jag gått och lagt mig. Livet är så spännande och jag har så mycket kul framför mig, men jag måste oxå ha tid för såna roliga överraskningar som den igår, men ändå hinna göra det jag "ska". Ikväll kommer det några kvinnor hit på BH-skola och jag tänkte bjuda på en av mina klassiker, mandarinpaj. Mat behöver familjen oxå så jag behöver åka och handla, tänkte slänga ihop en skagenpanna så Monica kan äta med oss (hon är veg). Att plocka och städa lite i övervåningen så det känns fräscht brukar vara ett välbehag som håller i sig flera dagar!

Sen kommer långtidsplaneringen på det. Innan tentorna sista dagarna i mars kommer vi både ha haft Örebrobesök och så Paris-resan. Ett kusinbarn från Skåne ringde och frågade om han fick inhysa sig hos oss för han skulle till Stockholm och ta truck-kort. Jag är i Paris med Linnéa då, men Janne, Bekki och Monica kan nog ta hand om honom, men vi behöver iordningsställa gästrummet som just nu är lite belamrat eftersom Janne håller på med källartrappan. Nå, Janne hinner nog få undan en del till dess.

  
           

Bamse har varit ute nästan en timme i kylan. Bekki och jag har frukosterat tillsammans med "grabbarna Bus". Nu tänkte jag se till att ha lite pengar på kontot så jag kan handla det jag ska innan jag putsar lite i övervåningen och bakar paj. Sen blir det nog tid till interpretationen oxå.

Igår ringde jag jobbet för jag behöver veta hur många semesterdagar jag har. Vill ju dels ansöka om semester och veta hur mycket jag ska ta ut så vi kan börja planera sommaren oxå. Jag vill vara mycket på landet! Det blev så att jag bokade tid med chefen på torsdag oxå för att prata framtid och då skulle han se till att bibelkommentarerna för Amos (som jag valt till interpretationen) skulle vara uppackad efter en storstädning på jobbet... så torsdagen kan bli en heldag på jobbet! Dels för bibelkommentarerna, dels mötet med chefen, men så hade jag redan tänkt gå till Filtklubben, för jag är fortfarande medlem där sen det gick under mitt ansvar innan jag blev sjuk.

Nej, men varför sitter jag här nu då? Nu får jag sätta lite fart!

                                                              TJINGELING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0