Nya tag!

Det är bara att knalla på. Ny dag, nya äventyr. Idag tänkte jag skulle få bli den första med bara Nutrilett. Jag är anti pås-dieter, men fn lite desperat så för ett tag sen köpte jag ju en hel lådda Nutrilett-påsar. Nu fick jag Monicas oxå, hon provade i höstas och gick ner lite... men det är ju så förbajat tråkigt! Nu tänkte jag att allt är så förbajat tråkigt iallafall så jag kan lika gärna prova! Ska till Itrim på motionsanalys på torsdag efter läkarbesöket... och enligt deras mirakelvåg som mäter allt möjligt ska jag gå ner blyga 28 kilo! Det är faktiskt mindre än tex Viktväkarna rekommenderar... men det känns mer möjligt att "tappa" 28 kilo än typ 40 så vi kör på Itrim, tycker jag!

                 

Lite frukt och grönsaker ska man väl kunna synda på eftersom fem påsar ger 555 kcal och gränsen för svält ligger på drygt 700 kcal. Jag tänker unna mig mjölk i morgonkaffet och senare ska jag prova om mangon i fruktskålen är övermogen. Sen får det räcka! Vi får se om jag klarar dagen ut! Än så länge har jag levt på bara vatten eftersom Janne tog morgonaden med Bamse och sen har han masserat min rygg och nacke samt att vi har haft långsnack i sängen. Helt ljuvligt att få tid för varandra. Det händer så mycket i våra tankeliv just nu, med flytt-tankar och allt som det drar med sig i renoveringsväg osv, barn som flyttar hemifrån och sånt som hör den gyllene medelåldern till. Snart ska vi kanske kunna åka till landet oxå, den värsta kylan har kanske gett sig nu så rören kan börja tina? Bamse har parkerat sig på min klädhög så jag jag sitter här i morgonrocken och hör mina karlar snarka i sovrummet. Snacka om himmelsk lördagsmorgon!

Igår på terapin pratade jag om mina mindervärdighetskomplex, mina prestationsbehov och min felfokusering under mitt friår. Tänk att jag hela tiden måste påminna mig om att detta år är inte till för att prestera i pluggväg, detta år är till för mig! Nästa gång jag har chansen är när jag blir pensionär... om jag lever då! Detta år gav jag mig själv för att återerövra hälsan, minska i vikt, stressa av och återhämta mig!

Jag tror faktiskt jag ska krypa ner en liten stund till. Jag kan det! Jag har tid till det!

                   
                    Denna lapp låg på min almanacka i köket imorse. Tack Monica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0