Sim sim

Tog en extra lång promenad imorse. Bamse vaknade tidigt och vädret var skönt. Nutrilett och jordgubbar till frukost... sen undrade Monica om inte jag ville följa med till Högdalshallen och träna, men det hade jag ingen lust med eftersom jag går på sån lågkalorikost... men jag följde med och simmade! Simmade lugnt fram och tillbaka, räknade inga varv, koncentrerade mig på att göra rätt bentag. Jag har lärde mig simma själv när jag var 5-6 år och bentagen har varit helt fel. Jag sparkar med ena benet och har den andra lite som styrfena vilket gjort att jag ofta får kramp när jag simmar långt och länge. Jag vet ju hur man gör så nu koncentrerade jag mig på att bara sträcka ut och orka med. Monica cyklade i idrottshallen och kom ut till mig efter 40-50 minuter. Efter en timmes simmande stretchade jag i en kvart innan vi satte oss i bastun.

                         

Hemma slängde jag i mig en Nutrilett till och gick ut med Bamse i skogen. Sen satte vi oss vid TV:n och tittade på inspelad film. Janne jobbade i källartrappan så plugga var inte att tänka på. Hann klart Änglas mössa så nu är det bara att sy på knytsnörena, sen kan barnen få sina mössor. Tog en Nutrilett till och följde med Janne till Willys och handlade lite. Idag åt jag middag som jag bestämde mig för igår. Lövbit och grönsaker. Sen gick jag ut med Bamse igen.

Nu tänkte jag faktiskt äta lite jordgubbar med familjen och sen vila resten av kvällen. Har rört på mig mycket mer än jag gjort av med kalorimässigt och det känns i huvudet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0