Skärpning!

Gick upp en stund efter 7 för att få ordentligt med tid att plugga efter morgonsysslorna... och har jag kommit igång? Neeee.... Jag förstår mig inte på mig själv! Ögonen hänger visserligen inte med och jag här otroligt orolig i kroppen, men jag borde kunna komma över såna petitesser. Några i klassen är så otroligt ambitiösa och jag pendlar mellan att ge upp och plugga hårdare, men jag satsar på nåt mellanting. Det är en bra träning för mig att inte ge mig in i ett tävlande om vem som kan prestera mest. Godkänd räcker mer än väl! Jag ska inte bli nåt annat när jag blir stor, jag ska bara satsa på att bli frisk. Men ändå längtar jag efter att få försvinna in i böckernas värld, in i Gamla Testamentets historia och bli uppslukad. Dessvärre får jag aldrig den ron, vare sig i vardagen eller kroppen :O(

Men oron i kroppen... är det våren? Är det saknaden efter små pipande grisar (marsvin)? Är det resorna som ligger framför oss? Otillräckligheten? Längtan efter en ny bostad? Allt tillsammans?

                      

Nu SKA jag ta fram boken och kolla upp vad vi ska göra ikväll! Snart nog är det dax för Bamsenad, lunch och terapi så jag har inte mycket tid att leka med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0