UL mm

Ultraljudet visade på kärlinväxter i vänster hälsena samt inflammationer i båda hälsenorna. Husläkaren får bestämma åtgärd, vilket troligen blir sjukgmnastik eller en kärldödande spruta i hälsenan. YippiYAY. Det ena låter extremt segdraget och det andra extremt smärtsamt. Men men ... det kan alltid vara värre ;O)


                              

Unnade mig en lunch-middag på Donken i Globen innan jag valde att skolka från GT-seminariet och åka hem, jag hade ändå inte läst på... "Vi" pratade röra imorse igen och jag deppar ihop. På nåt sätt så slutar alla snack alltid om att det är jag som på nåt sätt är vållande till all röra och jag fattar inte hur det går ihop. På nåt sätt är jag inte tillräckligt snabb att ta hand om "mitt skit" och därför åker de iväg i påsar, lådor, garderober, tidskriftsamlare och bildar högar. Just nu sitter jag och stirrar på det här:

                    

Jag är delvis vållande till högen för jag samlade allt där efter att ha städat kallförrådet för ett tag sen, men den har växt! Och jag har inte godkänt att allt som ingen vet vems det är, eller allt som är allmängods, ska gå under kantegorin "mitt skit". Vi får se vad jag orkar göra idag åt saken ... Ångest har jag ändå.

I övrigt under dagen har pappa varit och kollat sig efter canceroperationen i november och det såg bra ut. Härligt med glädjande besked. Desto jobbigare är den stundande begravningen, min älsklingsmorbrors fru dog efter en kort tids sjukdom förra måndagen. Som jag sa igår, jag har mycket annat i huvudet just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0