Allport och Fromm

Japp, nu har dessa gubbar fått sig en duvning oxå. Eller snarare jag! Hur jag lyckas har jag ingen aning om, tycker bara det tar en grym massa tid att hålla på med översättning. Sen vet man inte vad läraren vill ha med, hur mycket osv. Vet bara att han har sagt att det får inte vara för många sidor, max 2 A4 per fråga och det tänker inte jag lämna in. Skriver ungefär 1,5 på varje fråga ... Innehåll snarare än textmängd sa han, men innehållet kan man ju alltid undra över. Jag har hittat fyra typer av religiositet när jag läst om Allport och Fromm, men det kanske finns ännu fler som inte jag förstår att de räknas till "typer". Men jag släpper Allport och Fromm nu. Svaren söks i 1600 sidor engelsk teologisk litteratur så det vore nästan konstigt om jag hittade allt, får vara glad om jag hittar det som räcker för G-nivå!


Freud                                       Allport                                 Erikson

Jung                                         Fromm                              Guggelutt

Internet la ner i flera timmar så jag fick använda en riktik hederlig gammal ordbok oxå, det var faktiskt lite roligt till motsats från att hålla på med online-varianten. Online kan bli jättetokigt då den bara ger ett förslag men ordboken i pappersformat har ju faktiskt ett antal förslag vilket gjorde det lättare. Sen körde jag lite både ock när internet hoppade igång igen. Men det tar tid!

Nu har Janne kommit hem från sina äventyr med min morbror, Tim och Bekki har klivit upp, Monica och Bamse har kommit hem efter sin jättepromenad och jag tror jag ska värma lite middag åt mig... och åt gubben oxå kan jag tro. Det finns lite köttfärslimpa kvar så han slipper köttbullarna :O( Sömntutorna har börjat med egen middag nu + Monica är veggis så det blir nog bra. Ägna kvällen åt Buddha kanske?

              
               Min goda uppvärmda lunch - köttbullar!!! Med massa söt lingonsylt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0