Bok-lördag

Janne var rar och gick ut med Bamse imorse så jag fick ligga i sängen ända till 9.00. Frukost till människor och djur, sen åkte Janne iväg för att meka med Rickards bil. Jag hade tänkt plugga men är så fast i Ebbas bok:

 Kan inte rikigt komma på varför, den handlar ju mest om affärsvärlden, men just kampen i tillvaron, och ibland mot tillvaron, går igen i mitt eget liv. Sen det feministiska perspektivet, hur mycket hårdare man måste kämpa för att bli tagen på allvar och sen hur media granskar kvinnor annorlunda än männen. Ta bara Toblerone-affären och klipp-och klistra-affären som skreks ut ungefär samtidigt, och vem hamnade på stupstocken? Vem kommer vi ihåg idag? Och vilken affär var egentligen värst? Och sen hur hon hela tiden framhåller ansvaret för det egna livet, att inte skylla motgångar och felaktiga livsval på andra. Sunt! Detta är absolut ingen gnällbok och den är ruskigt underhållande!

                      

Bamsenader har det blivit förstås. Sen gjorde jag tacos till middag. Dessutom har jag klippt naglarna på Bamse. Jag har tidigare fått ta en nagel i taget och han har varit skitsur, nu la jag en handduk på bordet, Bamse på den, delade ett gäng Frolic framför nosen på honom och sen fick han en bit per knippt nagel. Först var han mycket ovillig, men baktassarna fick jag klippa utan ett gnäll, han bara väntade på sitt godis. Magic Frolic!

Bekki sover hos Bella och Monica ska ut. Jag ska ha lite lördagsmys med Janne :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0