Bullar!

40 stycken blev det! Med både marsipan och bredbar nougat, riktiga lyxbullar. Har inte smakat än, men de som gjort det tyckte om dem.


              

Men jag fick ge upp vad gäller värken. Tog två alvedon för det gick bara inte tillslut. Och det var nog bra för annars hade jag stått där med oknådad deg. Nu orkade jag inte knåda den i 10 minuter (som det står på receptet) eller kavla ut den så mycket som jag tänkt, men det får duga! Men jag fryser efter alvedonen, ...så otroligt! Fick ställa in träffen med Linnéas kompis, men vi pratade en bra stund i telefonen istället och gör ett nytt försök nästa helg. Efter att ha tagit alvedonen sticker det i hela kroppen och tjuter i örat så det är väl nån infektion ändå. Janne tog eftermiddagspromenaden och Bekki ska ta kvällspromenaden med Bamse så jag hoppas få sova gott inatt. Igår somnade jag inte förrän långt efter midnatt och sen började Bamse skälla före 8 imorse.

Jag ska göra mig klar för en tidig sänggång. Kanske somnar i soffan till Morden i Midsomer, eller så somnar jag i sängen före dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0