Freud, Jung och Erikson

Nu lämnar jag dessa gubbar för ett tag och går vidare till Allport och Fromm. Bekki och Tim sover fortfarande, snart är de oxå inne i vardagstrallen. Janne har åkt till min favoritmorbror för att hjälpa honom att köpa tvättmaskin. Hans fru är ordenligt sjuk så de behöver nog en sån nu och slippa tvättstugan. Jag skickade med en omgång köttbullar och potatis till dem för hon kommer hem på permis från sjukhuset nu ett par dagar...

                     

Monica har tagit med sig Bamse till Huddinge. De har gått dit och ska ut och promenera med hennes styvmor idag. Sen ska hon gå hem igen framåt em/kväll. Värdefull hjälp för mig idag.

Jens kommer hem mellan varven och säger hej. Han har bott hos Sandras familj i 3 månader nu... Igår ringde han och berättade att han fått penicillin och örondroppar. Han har lyckats dra på sig en öroninflammation. Han har varit förkyld i ett par omgångar i vinter och det bryter ut om och om igen, antagligen går han och jobbar för tidigt. Jag menar, han har ett ganska fysiskt ansträngade jobb i kalla lokaler på gocartbanan. Han har gått ner en ruskig massa i vikt oxå, jag tyckte han sa 15 kilo men det hoppas jag inte stämmer... Jag har ju så grymt taskigt minne... men han har verkligen gått ner en hel del!

Nu åker internet av, skärmen är redan laddad med hemtentan och jag har mina förnödenheter hos mig!

                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0