Gamla Testamentet


Mandarin till frukost idag! Mums- mums!

Vet inte varför jag fick för mig att vi skulle börja med Nya Testamentet... det är väl rätt självklart egentligen att vi ska börja med Gamla...? Eller? Nåväl...

Ägnade förmiddagen åt att läsa:  Hon går i min klass och jag köpte boken samtidigt med förra omgången kurslitteratur... nu kom jag igång att läsa. Den verkar jättebra, ett nutidsdokument. Tog ut Bamse vid 11.00 och läste lite till innan jag åt rester till lunch och tog bussen till stan.

 
                            
                           Stilar a la Bamse

Först terapi, sen gick jag upp till Ersta och invaderade biblioteket i 40 minuter... hittade faktiskt all kurslitteratur, så vi får se om jag kan behålla den ett tag eller om nån klasskompis ställer sig på kö för dem. Kursen verkar lite rörig, men intressant. Det blir nog bättre när man kommer in i den. Janne hämtade mig eftersom jag hade lånat så många böcker.

Hemma knäppte jag ett avsnitt till av "Morden i Midsomer" (försöker rensa boxen så vi kan spela in lite nytt). Janne åkte till jobbet (han jobbar natt) och Monica kom hem från kören som hon går tillsammans med Linnéa, Bekki sover hos Tim... och Jens har bott hos Sandra i flera månader nu. Själv tog jag ut Bamse vid halv tio och har suttit vid datorn en liten stund nu. Egypten-resan känns bara mer och mer främmande. Har gråtit över hälar och astma... känns inte som en bra idé att åka innan det är klart med hälarna åtminstone... sen var den här artikeln i Aftonbladet ikväll så det kanske är dumt ur flera aspekter. Plus att flygresorna är jättedyra i sprotlovsveckorna. Det räcker inte bara med att vilja jättemycket ibland, ibland måste man vara klok oxå. Men jag ska låta saken mogna ett par dagar innan jag bestämmer mig!

Nu ska jag iaf krypa i säng. Kanske nåt kapitel i boken? Eller dejta John Blund direkt...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0