Grattis Justin!

Först ska jag berätta att jag har inte glömt att Justin fyllde fyra år igår, men jag har glömt att skriva det här. Jag ringde och sjöng för honom och han berättade att han fått två pengar som han skulle köpa leksaker för. Idag har det varit kalas för honom, men jag ligger ju efter i mitt tentaplugg som går extremsegt + att jag var där på en fantastisk nyårsfest, så nu fick resten av familjen åka utan mig.

                
                   Grattis mommos stora pojke!

Efter en extremseg pluggdag med översättnings-problem gör jag nu kväller. En fråga kvar! Får se vad jag kan göra åt den imorgon. Egentligen skulle jag skrivit tentan på engelska kom jag på nu ikväll, då hade jag sluppit ett stort irritationsmoment i översättningen! Jag bara kan inte komma på bra svenska termer för "Civil religion" eller "priesterly variant"... det finns liksom inga som jag kan komma på!

Det regnade rätt ordentligt när jag tog ut Bamse nu på kvällen så vi var bara ute ca 20 minuter. När vi kom in igen tog jag ut Ragnar en stund för lite socialt umgänge. Det blir ju så mycket mindre tid med honom nu med allt julpynt framme, i synnerhet sen han bet sönder en lampa i ljusstaken i köket dagen efter Janne hade satte upp pyntet. Jag försöker få ihop Bamse och Ragnar så vi blir en sammanhållen flock. Bamse vill gärna leka med Ragnar som han leker med en annan hund och det går ju inte. Idag var båda lugna och vi kunde tillochmed sitta i samma fåtölj tillslut. Det vore jättekul om de kunde bli fungerande lekkamrater.Idag började de med att sitta på varsin fåtöljrygg, men så småningom kunde Ragnar sitta på min axel och Bamse på armstödet. Vi närmar oss!

Nu ska jag socialisera med min make en stund. Broderiet får vänta ett tag till....

Kommentarer
Postat av: Snurran

trodde de var vana vid varandras närhet, i somras umgicks de ju flitigt på landet, eller? Men då var iofs. Bamse så liten, så han kanske inte brydde sig om Ragnar då..?

2011-01-09 @ 09:52:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Nja... inte flitigt så där direkt. Ragnar satt i "trädet" och Bamse gnagde på "träd"roten, de var i varandras närhet men brydde sig inte så mycket om varandra. Nu är ju båda mer rörliga (Bamse är äldre och Ragnar kan flyga) och Ragnars flaxande triggar igång jaktinstinkter hos Bamse, tror jag. De behöver nog bli mer fysiska för att bli kompisar. Vi kämpar på...

2011-01-09 @ 12:26:32
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0