Längtar efter våren!

                             

Igår när Monica och jag var på Willys köpte jag en kruka krokus för 20 spänn. Hemma satte jag den i en glaskruka för jag tycker det är så vackert att se lökar och rötter. Skulle väl egentligen ha lite lecakulor eller prydnads-sten men det var så härligt att se JORD! Jag längtar så efter våren, jorden, lökväxterna... Idag har jag varit riktigt deppig!

Sov ur-illa inatt. Låg och lyssnade på Monica som gick upp och började tvätta halv 7... men det gick inte att somna om. 10i9 gick jag upp och tog ut Bamse. Vi var ute i 1,5 timme. Ont i diskbråcket, täppt och en hosta som är rent vidrig och så in i märgen trött. Sen frukost till mig och Bamse, frukost till de andra djuren, la mig i soffan en stund, ringde mamma och grät... och tog ut Bamse igen. Sen började jag med middag.

Linnéa, Mattias och godisarna kom förbi och åt köttfärslimpa med mig. Janne jobbar, Monica skulle på date och Bekki är hos Tim. Kände mig inte direkt närvarande, men det var mysigt att få träffa dem en stund. Och det är alltid kul när mommos mat uppskattas. Thyra åt potatismos och ärtor i stora mängder. Jag hade rullat några köttbullar av smeten som inte fick plats i limp-formen och de ville Ängla ha, hon satte i sig 7 stycken! Och mos och massa ärtor (som hon inte gillade först) på det. Sen åkte de, jag tog hand om disk och gick ut med Bamse igen. Diskbråcksvärken har gett sig efter några omgångar alvedon, men istället känner jag mig febrig. Hostan och snuvan är som den är. Imorgon ska jag till doktorn och prata värk... men jag har gett upp, tror jag.

Hoppas få sova inatt. Nu kommer Janne snart hem så jag ska hålla honom sällskap över middan, Bamse får nog gå ut lite tidigare ikväll för jag måste få komma i säng. Hela kroppen protesterar.... mot vad?


Bamse Snygg i sitt bling-bling-koppel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0