Lunch i Jakan!

Åkte kommunalt till Jakobsberg, kom dit en halvtimme förtidigt och tänk så mycket spännande som kan hända! Jag gick där och strosade för att hitta restaurangen och sprang rakt i armarna på en f.d arbetskompis, oxå diakon, från Spånga. Vi skulle ses förra vintern men jag klarade aldrig att ta mig iväg med diskbråcket. Nu har jag tänkt en hel del på honom sen jag bestämde lunch med diakonkompisen idag... och så bara kommer han där! Nu ska vi ses en måndag snart framöver, tillsammans med den andra diakonen från Spånga.

När han gått vidare upptäckte jag att vi stod vid den restaurang jag skulle till... så jag gick runt på torget och ägnade mig åt lite "Exposure" som det kallas i utbildningssyfte ... det såg ut som vilken förort som helst en gråmulen januaridag vid lunchtid. Det kan vara givande att bara stå och betrakta ibland.


Honey i Jakan

Kompisen kom och vi tillbringade 2,5 timme på den persiska restaurangen Honey. Jättekul att prata med henne igen, vi har bla varit i Tanzania tillsammans och efter det har vi båda bytt jobb.

Nu är jag hemma igen, Janne kom precis hem med mozarellan... så jag ska väl börja med maten...? Eller gå ut med hunden...? Nej, det är lite tidigt för bådadera... Ska jag ta en bokkasse istället? Har ringt antikvariat och försökt sälja "facklitteratur" till dem, men när jag pratade med den sista frågade jag om jag skulle kalla det "kurslitteratur" istället, och det tyckte han. Studielitteratur för 4 års högskolestudier, massor av tusenlappar investerat... helt värdelöst! Ska kolla om Emmaus vill ta emot dem, annars är det pappersåtervinning som gäller :O(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0