Ös...

Bamse väckte mig före klockan 8.00 imorse. Monica hade åkt till jobbet (hon har två jobb nu, vardagar på nåntingmicrodialysis och helger jobbar hon extra på brädgården) och innan dess hade hon satt på diskmaskinen. Det var ju snällt... men Bamse tyckte nog att om den tuffade och gick så var det väl dax att vakna då!

Promenaden blev givande även om jag var småputtrig först efter att ha blivit snuvad på en timmes sömn. Vi träffade Baldur, nån draghundsvariant som Bamse varit jättesur på ett tag nu. Men när de träffades nu gick det bra, antagligen är det i närvaron av fruntimmer som Bamse går igång. De sprang lösa en stund, sen fortsatte vi själva. Då kom Moa, ett tvåårigt busfrö men inslag av bordercollie. De sprang så Bamse blev helt slut och jag kunde gå hem igen, trots att vi inte kommit så långt. På hemvägen mötte jag folket som brukar gå skogspromenaden klockan 9, så vi hade varit ute en timme ändå. När vi kom in trodde jag att Bamse skulle krokna. Men nej, han var vrålhungrig. Så jag bestämde mig för att dagen var i full gång, fixade frukost åt mig och djuren, sen började jag med lite röj som jag föresatt mig.


Ragnar har återfått sitt köksfönster                Bamse gröper ut morötterna... han vill
efter julen. Inga lampor att bita sönder.          inte ha morotsskalet så han skalar dem inifrån.

Alla växte i vardagsrummet åkte i duschen, fönstren blev putsade både där och i köket, nya gardiner ströks och det dammades och dammsögs. Sen följde Janne med mig upp till centrum för att köpa hundmat och leksak till Ragnar.

Nu väntar jag på en kompis till Linnéa som ska komma förbi. Hon har ett gäng Leonberger och vi ska prata hund. Det ska bli kul!


Bamse vill verklige lära känna Ragnar närmare...

                         
                          ... men Ragnar håller avståndet än så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0