10 timmars arbetsdag

Det har varit en spännande dag idag. Började med ett uppföljningsmöte med chefen, sen rullade det på. Konfidentbesök och uppföljning, en rubrik i verksamhetsfoldern som behövde ändras, 4 nya besök på telefonsvararen som skulle bokas, för att avslutas med Öppen kyrka. Allt tar sin tid och jag tänker inte stressa upp mig över att saker faktiskt tar en väldig massa tid. Arbete med människor tar tid! Jag älskar ju det här, men önskar att tiden kunde stå stilla så jag hann allt. Men nu är det inte så och då får man ta det som är.

Sist på dagen var det alltså Öppen kyrka. Det är andra gången jag är med och det är en spridd skara som samlas. Även denna gång hamnade samtalsämnet kring teologi och jag satt tyst och bara häpnade över teologiska frågor som inte finns i min tankevärld. Jag är så trygg i det jag tror på, det bara finns där och jag har egentligen inte funderat så mycket över det, lika lite som jag funderar över att jag har händer och fötter... liksom. De bara finns där...

Janne hade varit ute med Bamse i två timmar när jag äntligen kom hem, drygt 10 timmar efter att jag åkt hemifrån imorse. Ingen av oss orkade åka upp och köpa sushi som vi var lite sugna på, så jag hittade lax och räkor... men grädde... det blev strikt LCHF-middag igen så det var väl bra.

Gick ut en kortare sväng med Bamse nu, dels är jag övertrött, dels började det regna... och var han ute två timmar för ett par timmar sen så klarar han sig nog. Han protesterade inte utan gick och la sig på kudden när vi kom in.

Bekki är i Turkland. Hon landade igårkväll och kom till hotellet en stund före midnatt. Det är varmt och de har solat idag, men skulle ta det lugnt på kvällen.... Får lite rapporter via sms och Facebook.

Avslutar med två himla-bilder. En från igår em när det ff regnade när solen tittade fram igen. 

                             


Och en från ikväll när jag skulle ut med hunden.... en så röd himmel tyder på oväder har jag för mig???

Men det skiter jag i just nu för nu vill jag bara soooova!

                                 

Kommentarer
Postat av: Snurran

HImlen såg jag också när jag var ute sista med Baloo och innan vi hann in igen började det regna, så det stämmer kanske

2011-07-14 @ 23:29:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0