Majsbajs

I förrgår åt vi varsin majskolv, Bamse fick gnaga av majsen som blev kvar på min kolv. Men han var visst inte färdig för igår plockade han fram den avgnagda kolven nånstans ifrån och höll sig sysselsatt med den medan jag satt och stickade. Tro det eller ej, hundskrället knaprade i sig hela kolven! Klockan tre inatt grät hunden i övervåningen och i min förvirrade trötthet drog jag på mig morgonrocken och foppatofflorna och tog ut honom i skogen... då slog det mig att det kanske inte är så smart att springa näck under morgonrocken då skärpet inte vill  hålla igen ordentligt... foppatofflor är inga vidare löparskor... och i synnerhet inte nån smart outfit om man dessutom har en skitnödig hund i kort koppel. Efter fem minuter hade iaf Bamse Bajsnödig fått ur sig ordentligt mycket majsbajs i två omgångar och vi kunde smyga in igen, troligen osynliga för sovande grannar... men man vet ju  inte...

                                   

Jag var väldigt trött imorse oxå. Var inte så smart igår som fick för mig att jag nog skulle orka se Agatha Christie oxå, den slutade ju femielva och då blev det väl 8 timmars sömn resonerade jag, men Bamse ska ju ut oxå, Jens kom förbi och hämtade pappas bil och så krympte tiden. Men efter Bamses morgonpromenad och sex majsbajsar var jag ändå piggare än igår. Det är säkert LCHF som spökar eftersom blodsockret går ner när man slutar med stärkelse och kolhydrater.

Arbetsdagen har gått fort. Ett planerat besök, uppföljande samtal till diverse myndigheter efter gårdagens akuta besök, ytterligare ett akut besök och på det skriva överklagan, intyg och upprätta en låneförbindelse. Tänkte gå och träna efter klockan tre, men jag tänkte först byta några ord med vår extra-diakon som skulle vara med på sommarcaféet, men prästen var själv så jag stannade kvar där. Nån miss har det väl blivt nånstans, sånt händer, men man vet aldrig när det händer nåt och man kan behöva vara två, så jag stannade (som sagt) och lyssnade på klarinetten, flygeln och reciterandet av Ylva Eggehorns texter för jag hade ju möjligheten till det. Hon som reciterade kände igen mig och det var kul för de flesta gör inte det, har väl ett ganska intetsägande fejs eller nåt. Hon mindes inte mitt namn men hon minns att jag var student på Ersta, hon var kaplan där då :O)



Träningen fick vara för klockan hann bli fem, jag åkte förbi zoo och köpte fågelfrön i långa banor. Glömde apoteket där jag skulle hämtat ut antibiotika med banansmak (!!!) åt Kautchuk. Veterinären hade ringt på min telsvar och han har en infektion så det var tur att jag gav mig iväg med honom fast han är piggare nu.

Hemma har jag fixat med alla mina knyppelpinnar, de var nästan 250 stycken, så nu är de sorterade och lagda i mina nyinköpta Jysk-lådor. Imorgon hoppas jag hinna med knyppel-mönstren, men vi får se, mitt liv ska inte planeras, bara upplevas verkar det som :O) Här ser ut! Alla mina knyppelgrejer överallt! Och Janne har bjudit in Bella med stora magen, Rickard och Justin på söndag för Rickard ska hjälpa oss med den stationära seg-datorn på söndag. Vore bra om jag kunde fixa snyggt så han har lite plats därnere... Men en sak i taget! Middan blev nåt underligt hopkok av köttfärs, mexikansk sås, lite grädde och ost... vet inte om det var så gott, men mätta blev vi.

Ikväll behöver jag lägga mig tidigt så jag tänker inte ens sätta mig vid TVn och fastna i nån visionär frestelse! Ska kanske göra ett ryck med knyppelmönstren så har jag en sak mindre att tänka på och stressa upp mig över :O/

Försök nu att sova gott och vakna utvilade imorgon! Det ska jag försöka göra... och inte tänka på att Bekki landar i Turkiet inatt, ensam i världen med bara en 18-årig kompis som sällskap.... HUR  ska det gå?

                                                                                                   

Kommentarer
Postat av: Marianne

Haha...ja inte är det där fejset intetsägande i alla fall ;O)

2011-07-13 @ 21:39:12
Postat av: Snurran

Banansmak var ju oslagbart, men de kanske inte äter annars?? Klart att Bekki kan ta vara på sig, det är jag övertygad om!

2011-07-13 @ 21:53:29
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0