Som en spärrballong

                               

Hörni kära LCHF-are... ska det vara så här? Eller har jag för bråttom? Magen blir större och större och vikten ökar.... är det en reaktion på kostförändringen? Jag har hållt på 1,5 vecka ungefär. Min värk är så gott som borta, men magen har antagit enorma proportioner, jag är så uppsvälld! Ska jag ta bort allt fett förutom det jag steker i och typ rödmjölk i kaffet? ...eller rättar det till sig? Jag är ff trött oxå... så trött att jag igår, när jag skulle handla, köpte en förpackning havrebollar som nu nästan är slut *SKÄMS*. Det blev inte bättre kan jag säga... Jag försöker ha tålamod med mig själv och berättar för mig att det är en tuff omställning att börja jobba oxå, det måste få ta tid när man varit borta så länge. Jobbet funkar utmärkt, men jag är trött... inte struma-trött, men trött så jag har ingen ork att ta hand om tvätt-berget och åka och träna när jag kommer hem, typ...

                                               

Nu ska jag kraga på och åka iväg. Har två långa och spännande dagar framför mig! Musikcafé och bussutflykt till vallonbruken! Mitt jobb är roligt, tacksamt och omväxlande!

Bekki kommer hem från Turkiet inatt, Jens är på väg till Liseberg i Göteborg, Linnéa har semester och kom nyss hem från Gotland, Monica har tre jobb och Bella har drygt tre veckor till lill-kickan föds, Janne och jag jobbar 1,5 vecka till sen har vi semester... Livet är roligt, spännande och omväxlande!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Ddt låter inget vidare.Jag måste nog instämma i det någon skrev till dej ang denna kosten,hur påverkas kärlen?Jag är själv mer för att lagom av allt i kosten,blandad kost är det bästa.Gå in och kolla min blogg(el fb album),kanske piggar det upp dej.Jag vet hur mycket du älskar djur ju!Vi hade en rolig utflykt till speciella djur i går!

2011-07-20 @ 17:12:58
URL: http://www.livetienparadoxx.blogspot.com/
Postat av: Is

Jag mejlar Dig i morgon när jag kommer hem!!! Men Du ska absolut inte ta bort något fett däremot så mycket kolhydrater Du kan!! Vi har lagt oss på max fem-sex och mår strålande! Försök ta grädde i kaffet, mjölk innehåller mycket mjölksocker!!! Fuska absolut inte första tiden!!!!! Behöver Du tröstäta så ta en bit fet ost eller nåt ;)

Under vår semester nu så har det blivit mer kolhydrater än vanligt...och vi känner oss svullna nu!!!!!! Kram

2011-07-21 @ 18:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0