Unbelievable

Janne och jag sov till halvtolv!!! Han har sina nattpass bakom sig, jag kostomläggning och livsstilsomläggning (jobbet t.ex)


                             

Men nu håller vi på och gör vad vi vill. Janne är ute och shoppar... golv till vardagsrummet har han hittat, sen skulle han leta självvattnande kruka. Vi hålller på med en flyttrensning och -städning som vi räknar med kommer ta minst ett år. I Vadstena köpte jag ett olivträd och då fick mitt krukväxtintresse ny näring så nu håller vi på att planera vilka blommor vi ska ha kvar och vilka vi ska kompostera. Att rädda halvdöda blommor har tidigare legat i mitt intresse, men nu vill jag ha glada friska flowers omkring mig. Annars är det mest knyppelpryttlarna och djuren som fått min engagemang. Nu tänker jag fixa knyppelpärmen och sen har jag fått lov att använda en Ikea-förvaring till mina handarbetsintressen och då känns det som man kan få ordning på allt från stick-korgAR tll knyppeldynOR (pluralis förstås)!

Jaha, detta var ett kort mellanspel på datorn. Jag har fört över pengar så Janne kan köpa golvet och jag har kollat upp vad Bekki har för sig i utomlands. Allt verkar lugnt. Vi hörs framåt kvällen eller så.

   

Kommentarer
Postat av: Snurran

Morgontrött hund har även du med andra ord? ;-D

2011-07-16 @ 20:03:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Neh så morgontrött är han inte. Men han kan sova till nio-halvtio ibland på helgerna, men då är jag oftast uppe och har ätit frukost. Vi tog ut honom till mamma och pappa igårkväll eftersom vi jobbar fulla dagar nästa vecka och inte vill att han ska vara själv så länge. Hos föräldrarna kan han vara ute hela dagarna och har både hundligt och mänskligt sällskap. :O)

2011-07-16 @ 20:34:01
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0