Ett getingstick i tassen...

... så började dagen härhemma. Eller ja... alla morgonrutinerna först då, så när jag skulle packa ihop matlåda och väska till jobbet så hände nåt på altan. Bamse fick sitta ute till jag var klar och antagligen började han jaga en geting ... eller så satte han sig på den för jag såg honom hugga efter nåt som var klart större än en mygga innan han grinande kom och satte sig mellan mina fötter. När jag fick äntligen fick undersöka honom var vänster baktass nästan dubbelt så stor som höger. Jag valde att stanna hemma drygt en halvtimme för att se vad som skulle hända, men när svullnaden gått ner märkbart valde jag att åka till jobbet, kraftigt försenad, och samtidigt ringa Janne för att han skulle ta en extra koll på tassen när han kom hem.

Dagen började som sagt sent. Försökte förstå mig på intranätet innan det blev lunchdax, sen följde jag med prästpraktikanterna till Bryggan Convictus för att träffa dem samt få en genomgång av deras arbete. Jag har inte varit där förut, hade ansvaret över kontakten med en annan verksamhet förut som nu är nerlagd. Nu tyckte jag det var en bra idé att följa med så de känner igen mig och jag dem om jag skulle behöva täcka upp där nån gång. Sen fortsatte jag jobba på rummet. Bland annat hann jag läsa igenom hela omvärldsanalysen samt verksamhetsberättelsen för 2010 innan det var dax för "Öppen kyrka". Min middagsdejt, en f.d granne, hade fått ryggskott och skulle träffa naprapat, så eftersom jag kommit sent pga Bamses äventyr valde jag att stanna kvar. Jag ska ha hand om den verksamheten senare i sommar så det kändes bra att vara med så jag vet vad som förväntas av mig. Det kom ett glatt gäng och vi pratade en hel del tro och teologi medan vi fikade, sen avslutade vi med en enkel mässa halv 7.


Det lilla altaret hade burits fram och eftersom det ff är pingstid...det röda klädet!

               
                      Ljuständning

Skyndade mig hem till lilla vovven och vi har tittat lite på TV, jag har fäst trådararna i bruna babyfilten samt gjort en tofs på blåa mössan, lägger in bilder på det senare. Nu har jag varit ute med Bamse och klockan har passerat läggdax med råge... Fy på mig! Måste skaffa bättre vanor!

Över Änd Out

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att det gick bra med getingsticket :-/

2011-06-17 @ 09:44:52
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Ja, det är skönt att nu veta att han inte är allergisk! Hur går det med Baloos chip?

2011-06-17 @ 22:51:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Snurran

Man ser faktiskt en ordetligt skillnad i antalet stresshormoner, fast det är väl typ två, tre veckor kvar till chippet verkar fullt ut. Numera kan man gå i slakt koppel nästan jämt, men det kan ju också bero på att jag har varit ledig och hemma några dagar, så vi har fått riktig ordning på våra promenader. (Nej, jag släpper honom aldrig, jag är för feg)

2011-06-18 @ 09:41:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Antagligen klokt. Jag släpper Bamse ibland, men ofta är det han som bestämmer när han ska kopplas igen... ingen vidare fostran på den hunden! Jag har misslyckats totalt! Men ibland gör det inget att han lubbar runt en stund och då kan det få vara så. Han skadar ju ingen... även om han skräms ibland :O/

2011-06-18 @ 19:26:30
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0