Tredje arbetsdagen

Gick upp halv sju, fixade frukost åt mig och djuren, tog ut Bamse på en 45-minutare... upptäckte sen att Itrim inte öppnade förrän kl 9.00 på onsdagar så jag satte mig att virka en liten stund innan jag åkte dit. Tränade drykt 30 minuter, stretchade, duschade och åkte till jobbet. Rensade mailboxen från nära 300 olästa mail. Inte så farligt egentligen, nån spärr måste ju ha funnits eftersom de tidigaste mailen var från november. Lunch. Sen ringde jag en "gammal" konfident, blev ett glatt återförenande samtal och jag lovade en hembesök under sommaren. Fyllde i lediga samtalstider i samtalspärmen och pratade lite med en kollega. En stund före kl 3 gick jag upp till församlingssalen där vi skulle ha sommarcafé och det var en härlig, uppfriskande och annorlunda underhållning. Medis 5 gav föreställningen Vreesvijk och det gjorde de med bravur. Det är så roligt med de här caféerna för det kan bli vad som helst. Denna vecka var det Medis 5 och nästa vecka handlar programpunkten om Augsburgs 2000åriga historia. Biskop emeritius Caroline Krook var förra veckan och pratade om Olaus Petri och Ylva Eggehorn kommer senare i sommar.

Fick en ny blomma idag. Den är otroligt vacker och jag har ingen aning om vad det är för sort. Men jag känner mig väldigt väldigt välkommen tillbaka:

                     

Kan inte bestämma mig för om jag ska lämna ansvaret över den hos nån arbetskamrat eller om jag ska ta med den till landet så Janne får sköta om den när jag åker till Vadstena efter midsommar...

Handlade lite på vägen hem, lagade kassler i ugn med ostsås och fixade matlådor åt mig och Bekki. Nu har jag oxå virkat klart den bruna filten men orkade inte fästa trådarna. Nu ska jag Bamsa ut så jag får krypa i koj. Tänker sova liiite längre än till halv sju imorgon, känns som jag behöver det!

Over and out!

   
Var glad min själ åt vad du har.

Nu har du hundra sommarda´r

och detta är den första.

När solens lopp sin ände tar

så har du nittinio kvar

och någon blir den största.

Giv noga akt på var du står.

I morgon är med ens igår,

det går så fort att vandra.

Lägg märke till att vad du får

är hundra sommarda´r per år.

I morgon är den andra.

 

GLAD SOMMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0