Åter i vardagen...

Tänk att det bara är ett drygt dygn sen jag satt här och skrev om mina reseminnen från den fantastiska långweekenden... och att det bara är tre dygn sen jag somnade efter att ha varit uppe i Eiffeltornet... det är inte klokt! jag har fortfarande inte lämnat Paris själsligt...

                       

Men min kropp har jobbat på även om den var extremt svårväckt imorse. Jag kände att Janne kramade mig när han kom hem efter sitt nattpass, men kroppen ville inte komma ur sitt komaliknande sömntillstånd... Sen tvingade jag mig upp iallafall för jag hade en del att stå i.

Bame var överlycklig när jag kom hem igår, han tappade andan flera gånger i sin iver och sitt svansviftande. Snacka om att jag känner mig älskad. Imorse gjorde han en något mildare repris på sina kärleksyttringar. Men han hade ju inte voffat så jag gjorde frukost åt mig och gav de andra djuren innan jag tog ut honom halv 9. Bekki kom upp med migränliknande huvudvärk så hon fick sjukanmäla sig. Bamse blev så grymt skitig av promenaden att jag fick ställa honom i duschen, passade på att skrubba hela honom, han verkar inte ogilla det alls. Sen blev det handduksmys:


                           

Jag duschade själv och satte mig sen att skriva klart recensionen på Gardells "Om Gud". Packade skolväskan, bredde några mackor till lunch och middag, väckte Janne som lovat ta mittpådagen-naden med Bamse och åkte sen till skolan, Bekki skulle ta eftermiddags-naden med Bamselito. Tog pendeln eftersom Hagsätralinjen är avstängd från idag till september pga stationsrenovering. Träffade min pluggkompis kl 14.00 och fixade klart texten till fältstudien. Thage räddade min kväll genom att bjuda på en cappucino från automaten. Han hade vunnit 25 kr på Triss och det ville han dela med sig av :O) Jag är så fascinerad över hans enkelhet och ödmjukhet trots allt han uträttat... eller kanske just därför? Lektion 16.30 till 19.15, sen tog jag tunnelbanan hem för att prova hur det skulle gå med ersättningsbussarna... det gick smidigt faktiskt. Lite längre att gå än från t-banan, men det viktigaste är ju att trafiken flyter och det gjorde det idag, tycker jag.

Kom hem 20.15, tog ett par kokta ägg och överbliven tårta från Monicas födelsedagsfest innan jag satte mig vid datorn och renskrev fältstudien. Nu känner jag mig klar med den, hoppas min studiekompis tycker detsamma (den ska redovisas muntligt och lämnas in skriftligt på onsdag). Nu tänker jag ta sista Bamsenaden och sen nanna kudde.

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Vad rolig du verkar haft på resan!Härligt med sådan weekend!

Så mycket han verkar saknat dej din lille "bebis",det räcker man ser hur han ser ut på dessa 2 bilderna,de säger allt!Nästan så man HÖR han sucka nöjt på första bilden!!

kram

2011-03-22 @ 00:42:53
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: Guggelutt

Ja, saknaden av lilla Bamse var det enda tråkiga på resan. Janne berättade att han letat efter mig i tre dagar, sen hade han gett upp...

2011-03-22 @ 10:35:41
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0