En vanlig tisdag i mars

Upp och duscha, frukost med goja på axeln, ut med Bamse... sen skolarbete. Nudlar och ut med Bamse igen innan terapin.  Bekki hade missat att det var friluftsdag men friluftade sig på annat sätt, hon satt ute och pluggade:

                              

Det var så varmt ute att jag gick i bara fleece och halsduk! När jag gick Mamsell Josabeths trappor uppför Erstaberget såg jag att backen var full av krokus!

  

Seminariet i skolan blev en smått rörig tillställning. Först lämnade vi in våra recensioner och vi som hade med oss interpretationerna lämnade in dem oxå. Jag hade tagit med mig för att visa två tjejer i klassen hur min såg ut, de hade visat sina igår... men jag lämnade in den innan jag hann ångra mig, nu kan jag ju tentaplugga efter redovisningen av fältstudien imorgon och fokusera på det. Tentan är ju det viktigaste momentet för att klara kursen så vad spelar det för roll om jag stavat fel eller missat nåt i interpretationen? Efter seminariet ville fröken repetera, men började ta upp nya grejer och då tappade jag fokus helt! De sista 10 minuternas lektionstid före en tenta? Hm, kändes lite tungt. Men skit samma, nu ska jag försöka hålla fokus på Moseböckerna, Skrifterna, Profeterna, historien och kristendomens utveckling mm...

                                

Tittade på TV en stund hemma, stickade klart armen på babytröjan och har nu varit ute sista svängen med Bamse.... Sängen lockar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0