Fri-dag

Orkade vare sig renskriva anteckningar eller knyppla igår. Bekki ringde och ville jag skulle hämta henne från pendeln och det var diverse strul med planerade sprängningar på vägen för Citybanan... men hon kom lagom till en buss så jag gick ut kvällsnaden med Bamse och låg i säng precis 22.00, medvetslös. Kusinbarnet och Monica kom bra överens så jag behövde inte känna samvete över att jag var otrevlig.

Imorse åt vi frukost tillsammans, Monica och Bekki sprang iväg till samma buss. Kusinbarnet skulle till Jordbro idag och ha praktisk undervisning på truck-körning. Han planerar inte att komma tillbaka utan skulle åka direkt till centralstation och försöka komma med nån buss tillbaka till sin skola direkt efter truckutbildningen ... så vi sa hejdå och jag tog ut Bamse en lång promenad. Igår hade jag så ont i hela kroppen att det bara blev 30-minutare, men imorse var vi ute över en timme. Blåsigt och soligt! Och bäst av allt, det gick att gå längs järnvägen igen! Isen var borta!

När jag kom hem vid halv 10 fick de andra djuren frukost och jag småfixade lite. Hittade en lapp på gästsängen:

                   

Tyckte det var så gulligt :O)

Nu tänkte jag åka till Sköndal och låna en bok på skolbiblioteket, sen åka förbi garnaffären och se om hon har lite fina stickmönster till tröja/byxa. Ängla och Thyra har vuxit ur sina lila uppsättningar. Därefter är det terapi och barnvakteri som gäller för kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0