Full fräs

                        
                        Grattis Linnéa, 26 år!

Det blev en sån där som jag kallar spring-spring idag igen, har inte gjort annat än kutat mellan de olika grejerna jag tänkt göra. Först Campus Sköndal och låna bok. Trodde inte jag skulle hinna förbi garnaffären men det hann jag. Köpte rött till Thyra och rosa till Ängla (men på kvällen när jag träffade godisarna ville Ängla oxå ha rött... och visst är den snygg!!!)

                        

Fick oxå mönster på de sötaste pjuck jag sett på länge!

                       
                         Virkade babyskor!

Han hem och slänga i mig två uppvärmda Wallenbergare innan jag rusade till bussen, terapin, hem igen, ut med Bamse, i bilen, hämta Bekki, ut till Kallhäll och hämta godisarna från dagis. Linnéa kom hem och gjorde våfflor. Faktiskt fyller hon 26 idag men det kom bort sig lite. Ett antal av "mina" ungdomar skulle åka till en besökande tatuerare under eftermiddagen och kvällen, och det var meningen att Mattias skulle tatuera in Thyras namn på armen, men sent omsider fick han en ny tid på söndag för tatueraren hade jobbat tre timmar var med Monica och Jens, så det blev försent. Men vi hade en mysig kväll ändå och det blev ju lite sällskap om det nu inte blev regelrätt firande:


Fredagsmys!

                         

Lek med maten ;O)

                          
                           Kvällshimmel från Linnéas köksfönster

Eftersom Matte fick en ny tatuerartid åkte Bekki och jag från dem tidigare än vi planerat. Bekki ville gå på nån förfest och jag åkte hem till stickorna, stickade nästan klart ärmen på den blå babytröjan. Jens skjutsade hem Monica och jag fick beskåda deras nya gaddningar. Jag tycker motivet är lite läskigt, men det ska vara ärkeängeln Mikael och de var riktigt snyggt gjorda!


Jens´

                    
                       Monicas

Nå, efter "Tyst vittne" tog jag ut Bamse... och jag är inte klok som sitter här än... men jag är vuxen och gör vad jag vill ;O)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ojoj, vilken fart, men det är ju roliga saker du tar dig för :-) Sakta ner lite i helgen, så du inte springer in i den berömda väggen! kram

2011-03-26 @ 10:47:32
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Väggen ja.. än känns den långt bort men springer man fort är man snart där! Nu är det plugg, promenader och ikväll biomedBekki som gäller.. lite lugnare!

2011-03-26 @ 15:51:49
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0