Resfeber!

Ja, dagen har jag ägnat åt min resfeber på både gott och ont. Jag är ju löjligt flygrädd trots alla mina resor genom flera världsdelar, men jag ger mig inte och det kallas  systematisk desensibilisering och något jag ägnat mig åt i snart 20 år för att komma över min flygrädsla. Terapeuten bytte tid till från igår till idag för hon skulle gå på nåt möte och det passade väl rätt bra. Dels fick jag prata flygrädsla och varför jag blivit så flygrädd (en otäck flygresa över Alperna för över 20 år sen när precis allt gick fel, från det att jag missade flyget till att genomlida turbulens som mer liknade en bergodalbana), dels är plugg inte att tänka på en dag som denna, dagen före en flygresa. Nu på kvällen har jag varit på utvecklingssamtal med Bekki oxå, i övrigt har jag ägnat mig åt Bamse och att packa.

När Monica fyllde 25 år för två år sen åkte vi till Rom, för hon önskade sig att åka till Rom.


Dotter och mor vid Colosseum

                   
                    Mor vid Fontana di Trevi (La dolce vita)


Dotter i Vatikanen, Petruskyrkan

                          
                           Dotter vid Forum Romanum

Förra året, när Linnéa fyllde 25 år kunde vi inte komma iväg för Thyra var spädis så vi sköt på det ett år. Linnéa önskade sig Paris ... och det hoppas jag kunna ge henne i helgen. Janne skulle åka med Bella och ett tag tänkte vi ta dem båda till Mallorca eller Grasse... men nu har ju Bella en liten i magen så nu får Janne åka med henne kanske nästa år då.

Bekki har lovat ta sista svängen med Bamse och jag tror jag ska gå och knyta mig. Jens kommer väl snart, han sover här inatt för vi tänkte åka vid halv 4 imorgonbitti. Jag avskyr att stressa så hellre en extra timme på Arlanda än att rusa genom säkerhetskontrollen med andan i halsen... Nervös är jag så det räcker. Men jag tänker på allt som finns att uppleva i Paris och att få rå om Linnéa alldeles själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0