Röra!

Dagen gick... kan jag säga... Drog ut tre ex av fältstudien, plockade undan resväska och post som blivit liggande på köksbordet, vek tvätt, tvättade 2 maskiner, skickade mail fram och tillbaka till biblioteket om försenade böcker som inte gick att låna om (typiskt en vecka före tentan!) ... gick med Bamse till zoo och köpte fågelfrö, duschade... sen var klockan 3 och jag fick rusa till bussen. Bar två bibliotektsböcker med mig och det känns i diskbråcket kan jag säga. Jag fattar inte varför jag hade en så hög förseningsavgift och jag skulle inte få vare sig låna om eller låna nytt förrän skulden var betald så det var bara att betala och se glad ut. Fick låna om de två böcker jag hade med mig och bibliotikarien fuskade lite så jag kunde behålla de andra böckerna en vecka till, gulle henne! Jag var lite för snabb med att betala så jag fick aldrig reda på vad som kostat så mycket, när skulden var betald var mina synder raderade från kortet, vilket känns bra!

Vi redovisade våra fältstudier för varandra och det var kul. Ungdomsmässa i Svenska kyrkan på Gärdet, Syrisk Ortodoxa i Hallonbergen, Katolska kyrkan i Stockholm, Jehovas vittnen i Nacka och Missionsförbundet i Hallunda. Kul att det blev så mixat!

Monica, Jens och Sandra var på shoppingrunda och köpte hem en pizza åt mig. Jag har slarvat med maten sen Paris och vräker i mig fel saker för jag glömmer att äta. Två mackor på hela dan och sen en chokladkaka och pizza kl 8 på kvällen är inte bra! Skärpning!

Jens och jag åkte in till Centralstation till kl 22.00 och hämtade upp ett av mina kusinbarn från Skåne. Han ska ta truck-körkort och ska sova här i två nätter. Har visat honom runt, dragit ut karta och färdbeskrivning åt honom och hoppas han ska känna sig hemma. Det tog en stund för sur-Bamse att acceptera honom, men sen har han travat honom i hasorna. Lite spännande är det väl, antar jag.

Nu har Bamse och jag varit ute, huset sover, Janne kommer väl hem snart... och jag ska SOVA!

                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0