Softish fredag!

Bamse var trött efter morgonpromenaden igår, dessutom fick han duscha så han la sig i sin korg. Jag passade på att ägna kvalitetstid åt Ragnar. Bamse är så svartsjuk och har sina jaktinstinkter så Ragnar får sällan vara i fred. Nu satt vi i vardagsrummet och pussades, han putsade sig och softade på min axel.
 

                            

Jag surfade runt och letade flera hunddagis, men hittade eg. bara ett till som verkar intressant, Hundriket ... men det var mycket stora hundar på bilderna. Pytteliten verkar mer i min smak, men vi ska naturligtvis gå och hälsa på så många dagis vi hittar!

Sen knypplade jag en stund. Gjorde klar andra spetsen under dagen och spolade på garn för den tredje. Jag ska göra åtta spetsar innan den 6 april, tänkte jag.

Terapi var jag på oxå. Och Bamsenader förstås! Lagade fiskgratäng till middag. Men kvällen blev sur för Janne och jag grälade om semester och djur igen. Jag vet att mina djur binder upp honom, men om han säger att han ska ta hand om dem när jag åker och knypplar så litar jag på det, annars hittar jag bara andra lösningar så är han fri. Dessutom är det kanske bäst att Bamse får börja dagis redan i sommar (om det är öppet) eftersom jag börjar jobba 13 juni! Nå, Paris-resan först, sen blir det väl både dagisjakt och kastrering...

En gammal god vän hörde av sig och bjöd på musikal på måndag. Först tänkte jag tacka nej pga lektion i skolan... men så tänkte jag igen... Vilka dumheter! Jag har inte träffat honom på flera år! Han var en av mina bästa vänner när jag var singel! Nu har han fru och småbarn... Hur kan jag ens tänka tanken att missa chansen?

Tillbringade kvällen med stickningen och TV:n. Drog ner alla persienner i övervåningen så Bamse och alla andra djur skulle sova länge idag och inte berätta för mig att solen gått upp ... och det funkade! Jag gick upp kvart över 9, behövde verkligen sovmorgonen! Gick 45 minuter och träffade Rottweilern Nova och Jack Russeln Ella utanför vårt hus på hemvägen så vi var ute i en timme och en kvart. Glömde fota Nova, men fick några fina bilder på Ella:

                        

                                

                       

                           
Bamse var helt slut, blöt och smutsig när vi kom in så det blev dusch igen! Ragnar badade oxå, men mer för att han älskar det, tror jag :O)

             
                       

Janne hade dessutom gjort frukost åt mig när jag kom in. Nu snackade vi igenom semestern och djuren i lugn och ro så jag hoppas allt får sin lösning nu.

             

Janne har dammsugit och skurat hela övervåningen. Jag har hjälpt till. Bamse har varit förvisad till trappen, men han tycks inte ha lidit ett dugg! Nu ska Bamse få komma ut igen, sen får vi se om det blir knyppeldynan eller storstädning av djurens rum!


                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0