torsdag

Snön smälter undan i strida strömmar. Gick en helt annan morgonpromenad i morse. Där jag brukar gå, längs järnvägen, där var halt redan igår så idag gick jag rakt bort mot Rågsved för att få en uppfattning om hur långt det är att gå till Pyttelitens hundagis. Jag gick nästan halva vägen och det tog 15 minuter så uppskattningsvis 30-35 minuters gångväg till dagis då. Perfekt morgon- och eftermiddagspromenad. Sen gick vi lite hit och dit, träffade mellanpudlarna Ella och Moa så vi kom in efter en timme ungefär.

Spetskonsulenten ringde om min anmälan. Jag skrev den som en preliminäranmälan eftersom jag inte fått semestern beviljad ännu... och fick veta att jag måste skicka in arbetsproverna. Jag frågade om jag kunde få dispans till kursstart, men det gick inte och det förstod jag innan jag frågade... men jag ville veta vad de skulle ha dem till. Och det är så att om jag inte knypplat en spets tillräckligt bra så får jag göra om den där innan jag får diplom vid kurs-slut. Ingen press, alltså ;O)

                                    

Satt en del och surfade framför datorn innan jag tog ut Bamse igen vid kvart i ett. Det såg ut att dra ihop sig till oväder. Men vi fick en fin promenad. När jag sen stod och gjorde fruktsallad började det snöa och regna om vartannat.

  

Efter promenad och lunch gjorde jag klart interpretationen över Amos 5:21-24, lagade middag - baconlindad kyckling med potatismos, samtidigt som jag började med den andra spetsen i övningsserien. Det gäller ju att ligga i lite nu! Gick ut med Bamse - regnet hade upphört så det blev en skön promenad till.

                             

Kvällen har jag ägnat vid TV:n med babytröjan till barnhemmet. Såg Kalla Fakta om fetmaoperationer bla. Min läkare erbjöd sig för ett tag sen att skriva remiss men jag avböjde, det är jag innerligt glad för efter det programmet. Visst finns det lyckade operationer, men jag är inte beredd att ta det steget... inte än... och nu går jag ju ner i vikt så sakteliga. Och som jag sagt förut, ska jag operera magen vill jag att det ska vara en bukplastik. Magen är ju lite hängig efter fyra graviditeter med jättemage och sen den kraftiga övervikten i samband med hypothyreosen. Men inga sorger i förskott tack, jag har 24 kilo kvar att gå ner innan tanken ens ska tänkas :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0