Danföredanföredan

                                           

Efter de vanliga morgonrutinerna fortsatte jag dagen med att röntga höften. Har jätteont av och till, vaknar ofta på nätterna av att det värker och då kan jag bara ligga på rygg. Artros? Artrit? Får veta inom kort. Sen iväg till jobbet. Jobbade i Hagsätra idag. Var först på plats och satte mig med telefonen. Har två luckor kvar i vårens caféprogram och de tre jag jagar är svåra att få tag i... hoppas kunna bli klar med programmet denna vecka. Fick dessutom tänka om inför cafeavslutningen dan efter lucia för jag får inte tag i nåt luciatåg... tror det blir allsång istället. Bokade pianist för det... och hjälp med allsångshäfte... Nåt jul-likt ska vi ha iallafall!

Efter lunch var det cafédax. Det kom några stycken, ett par nya oxå så det blev ett generationsmöte som blev väldigt lyckat. Fika, andakt, fia med knuff och pingis. Strax före fyra låg jag som en rem nerför backen till bilen och iväg till Bea (affär) i Svedmyra där jag och ett gäng till skulle dela ut våra ljus som vi rullat ett par veckor. Vi har alltså rullat julens program runt ljusen och knutit ett snöre runt, en liten adventsgåva till våra församlingsbor. Både igår och idag har vi stått på olika platser i församlingens område och delat ut 2000 ljus. Det var riktigt roligt.

Men jag frös! Tänkte inte på det imorse, men jag hade behövt både extra tröja och vantar med mig... nu fick jag bråttom hem. Janne hade hämtat Bamse så jag satte på mig extra tröja, stoppade vår lilla familj i bilen och bjöd på grekisk kolgrill innan jag åkte hem och duschade varmt och länge. Hoppas slippa bli förkyld!

Nu går tvättmaskinen för fullt... jag ska sätta på mig en halsduk och lägga mig i soffan tror jag. Måste lägga tvätten i tumlaren, sätta på en ny tvätt och gå ut med Bamse innan jag får krypa ner i kojsingen. En dag kvar...

                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0