Från babianarsle till bh-skola

Fasiken vad ont i magen jag hade inatt! Trodde jag skulle gå åt! Bodde på toa i flera timmar. Men det gick över tillslut. Tror att jag i min egen villervalla kan ha knaprat i mig två järntabletter... inte smart! Jobbade i kapellet idag, lite brainstorming kring ungdomsgrupp, vira julens programblad runt ljus med Su som vi ska dela ut i tunnelbanan nästa vecka, sen ett samtal innan Su och jag skyndade oss hem för BH-skola med syrran. Janne hade varit en ängel och både lämnat och hämtat Bamse från dagis och Bekki hade gjort världens godaste kladdkaka! Tyvärr hade vi inget florsocker, men jag la den fina mallen Bekki gjort bredvid kakan.



                                En bråkdel av kvällens varor

Det är ett himla kul sätt för kvinnor att umgås på. Blygseln far all världens väg och vi studerar ingående varandras boobisar och vad färg och form kan göra. Ikväll var vi tre gäster förutom mig själv och syrran som sålde. Två erfarna BH-utprovare och en ny, Morsaneokay som jag inte träffat irl förut. Men vi har varit nätkompisar sen 2002 när vi båda landande i Lunarstorm för att ha lite koll på barna, sen har det blivit Facebook och Blogg. Jättekul att du kom!

Syrran blev kvar en stund och jag provade en BH i en helt annan serie mot dem jag köpt förut. Den beställde jag! Nu har jag varit ute med Bamse och ska krypa ner i kojen. Ska bli extra skönt ikväll!

                   
                    Den vackra Azalean jag fick av "morsan"

Kommentarer
Postat av: Morsaneokay

:-D

Tack återigen för en kul kväll!DEt var kul att få träffa dig efter alla år!



Hälsa & tacka din syrra och din söta dotter också. För proffsigt utprovning och kanon smarrig kladdkaka!



Kram

2011-11-18 @ 09:45:56
Postat av: Guggelutt

Skickade en länk till din blogg till dem bägge. Jätterart skrivet :O)

Jättekul att du tordes komma. Jag är ju inte fullt så farlig som jag ser ut ;O)

Kram

2011-11-18 @ 12:02:34
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0