Turn off?

                                  

Har varit några konstiga dagar. Hänt några små grejer som gör att jag funderar på bloggens vara eller icke vara... Jag menar inte att jag vill sluta blogga eller stänga ner Facebook, men när jag börjar tro att det är till min nackdel att synas på detta sätt så... måste man ju åtminstone fundera. Nu, några internet-fria dagar senare, så gör jag lite av en omstart så får vi se...

Resumé då:

Måndag: Stressig dag på jobbet. Hembesök, inställd terapi, konfidentärenden, hoppade över Taizé-CD-letandet på stan jag lagt in på em innan uppsatskursen och gjorde klart lite annat istället. Uppsatskursen gav ny energi - jag får ett sånt otroligt gensvar och det verkar faktiskt som mina kursare menar det när de säger att ämnet är intressant och ser fram emot en färdig uppsats. Hem och sticka lite innan jag gick ut med Bamse och innan jag trillade i säng.

Tisdag: Mötesdag på jobbet. Ansvarade för lunchmusiken och soppan. Samtal. Möte igen. Åkte hem och stekte bacon och ägg innan knyppelkursen. Vi knypplar vidare på våra bokmärken som ska säljas på basaren.

                      

Onsdag: Idag började Janne och jag dagen tidigt, vi åkte ut med Bamse till Danderyd för att besöka neurologen på djursjukhuset Albano. Hon var så duktig, hon fick Bamse att sitta och njuta medan hon kliade sig fram under undersökningen. Inte ens när hon plockade fram stetoskopet visade han tänderna, hon vann hans förtroende fullständigt. Han har ju fått gå igenom en del med kastreringen och innan det var det chipet som skulle i och som sen trillade ut, han skakade av rädsla hela tiden vi väntade i väntrummet. Hon hittade inga fel utan berättade att en del hundar, särkilt raser med stora huvuden vilket Bamse inte har men det kan hända ändå, får en viss felspänning så huvudet börjar svänga/skaka. Det är inte alls farligt. Om symptomen skulle ändras så skulle vi höra av oss igen, men eftersom han är kontaktbar och anfallen går att bryta med lek så var hon helt säker på att det bara var ett spänningsfel. Alla har vi ju olika spänningar i kroppen, annars skulle vi falla ihop, sa hon. Kom nästan inte för sent alls till jobbet eftersom vi hade en så tidig tid. Hade sammankallat en programkommittée klockan 12.00 för att få tips och ge inflytande på vårens caféprogram. Café på em - en Bellmantrubadur idag. Handlade, hämtade Bamse och gjorde tacos åt mig och Bekki. Nu ska jag slappa lite, sticka vidare på Justins tröja.

                
                 Albano djursjukhus ca 07.30 imorse


Kommentarer
Postat av: Snurran

Härligt att Bamse verkar frisk! :-D Mindre roligt att du funderar på bloggens vara eller icke vara, jag undrar vad det är som hänt..? :-/

2011-11-02 @ 19:44:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0