Underbara söndag!

Igår kväll bjöd vi över bonden på whiskey och chips. Det blev en trevlig kväll... och imorse vaknade vi kvart över nio av att Bamse började skälla på hundar som gick utanför. När jag hyssjat honom och gått på toa valde han att gå och lägga sig igen... och jag oxå... så vi kom ut på morgonpromenad efter tio. Bamse har dock inte varit sugen alls på att promenera idag, han har helst velat ligga inne och kura i skitvädret. Janne och bonden däremot har varit ute och dragit undan träd som bonden fällt på sin sida tomtgränsen.

Just nu känns det lite som att bo på byggarbetsplats både hemma och på landet. På landet är det okej för där trivs jag ändå i den friska luften och med de öppna ytorna. Hemma har jag aldrig trivts i dessa små mörka rum med halva huset under jord... men nu börjar det bli en tidsfråga innan det på allvar är dax att flytta. Vi kom hit för 18 år sen med fem små barn, nu har vi bara en stor dotter kvar hemma och inom ett par år har hon oxå skaffat jobb och flyttat.

                                   

Medan gubbarna lekte på tomten renskrev jag en intervju och började titta i böckerna jag tagit med mig för att sortera ut vilken "tidigare forskning" jag kan använda i uppsatsen, men jag hittade för mycket så jag la undan böckerna, hämtade almanackan och skrev stora U på dagar när jag ska jobba helhjärtat med den. Sen satte jag mig att sticka klart den sista Tanzania-tröjan. Nu hinner jag bara göra två matchande mössor till innan leverans.

                        

Jag gick och la mig en stund och till min förvåning somnade jag. Jag vaknade av att det luktade gott, Janne hade lagat middag, sen plockade vi undan, diskade och åkte hem. Pratade lite med Bekki som haft en stökig natt på jobbet, fem gånger fick de tillkalla polis! Helt sjukt hur folk orkar bete sig!

Nu ska det bli riktigt skönt att få sova igen! Fyra dagars arbetsvecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0