Världens mässa

Efter att ha konfererat två dagar i det hoppingivande nätverket "Framtiden tillhör oss" åkte jag idag ut till Rinkeby församlingsgård och firade "Världens mässa". Blev inbjuden dit redan första konferensdagen. Jobbade en intensiv timme på jobbet först vilket var skönt för då hade de mest intensiva morgonköerna lagt sig, det är en bra bit att åka iallafall så kö undvikes gärna om det går. Under gudstjänsten fick jag presentera mig och därefter hjälpa prästen att dela ut nattvarden, kändes lite kul att få berätta att jag jobbat där och jag minsann kände igen flera av besökarna. Efter mässan blev det kyrkkaffe som bestod i ost, youghurt, avocado med valnötter, oliver, bröd som kan doppas i olja och efter det i en arabisk kryddblandning som uttalas zatr. Jag brukade äta det när jag jobbade i Rinkeby och nu väckte det munterhet när jag doppade "som man skulle" och la på tallriken... lite kommer jag ihåg! Och arabiskt är inte fel!

När besökarna gått fick jag en pratstund med pedagogen om bla rekryteringen till kvinnogruppen och med prästen om praktisk teologi. Jättebra uppföljning på konferensen och ett roligt återseende, både av min gamla arbetsplats och bekanta ansikten, men oxå av det nya som kommit till.

                          

I köerna på vägen hem slog huvudvärken till. Struntade i att åka tillbaka till jobbet sista halvtimmen utan åkte hem och la mig i soffan en stund innan jag åkte upp till dagis för att hämta Bamse, värmde fläskpannkaka till Bekki, själv har jag ingen aptit. Mmonstret kom imorse så det är nog förklaringen till både huvuvärk och aptitlöshet. Ska göra en lugn kväll. Fortsätta med Tanzania-tröjorna kanske... eller bara slöa tills sista Bamsenaden.

                      

Kommentarer
Postat av: Lisa-olsi

Vilka fina tröjor och mössor du

har stickat och till ett gott ändamål.

Ha en skön söndag.

Kram Lisa

2011-11-13 @ 10:01:11
URL: http://olsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0